Dlhú dobu trvá už len to, kým si človek nejaký sen vytvorí, potom o ňom musí snívať dostatočne dlho, pár krát sa sklame, pretože ten sen nie a nie prísť. 
   Keď už je konečne uznané, že sen je naozaj len sen, a že sa nikdy nesplní, tak presne vtedy to príde. Všetky nádeje sú zahodené, samotný sen sa stráca, už ani nevieš, či ho vlastne chceš - a vtedy on príde.

   Problém je v tom, že je všetko nejaké ideálne, a Ty neveríš, že je to možné. Hľadáš chyby, klamstvá, hľadáš všetko čo by dokázalo, že to nie je sen, že je to len nepodarený žart osudu, a keď sa začneš radovať, rozplynie sa. 

   Ale čo keď?! Čo keď je to naozaj ten sen, a Ty si ho práve zničil svojou nedôverou v ľudí a splnené sny. Pošleš ten sen do riti, pretože sa Ti zdá, že to pokazil sám a potom rozmýšľaš či máš pravdu. Už je neskoro, sen má iné starosti ako čakať kým sa rozhodneš, a Ty si môžeš začať vymýšľať nový sen. 

   A tak, keď si uvedomíš, že ten sen už viac nie je Tvojím snom, a nikdy ani nebude, namiesto Milujem Ťa a vráť sa ku mne, radšej s úsmevom na perách a láskou v očiach vyslovíš "zhor v pekle".

 Blog
Komentuj
 fotka
nicolkaa  21. 3. 2016 19:09
"potom o ňom musí snívať dostatočne dlho, pár krát sa sklame, pretože ten sen nie a nie prísť" alebo sa moze clovek aj pozbierat a za tym svojim snom si namiesto vyckavania ist, same od seba k tebe nic po com roky tuzis nepride, vobec nerozumiem tomuto blogu
 fotka
inmyfmind  21. 3. 2016 19:14
@nicolkaa Niekedy treba mať predstavivosť, a niekedy čítať medzi riadkami Ale ďakujem za reakciu.
 fotka
james98  21. 3. 2016 20:14
Presne to poznám, a často sa to znova a znova vracia. Alebo si myslíš, že to vysnívané už prišlo, dáš do toho všetku svoju silu a energiu - a stratí sa to, niekedy len jedným slovom.
 fotka
antifunebracka  22. 3. 2016 16:09
Pomohlo sa vypísať?
 fotka
inmyfmind  28. 3. 2016 22:05
@antifunebracka iste, na chvilu
Napíš svoj komentár