Zdravím všetkých blogerov, blogerky a ľudí, ktorý dostali chuť kliknúť sem a čosi si prečítať. Nečakajte odomňa, že bude nejaký extra super bloger a aktivita  bude asi trochu slabšia ako u niektorých kvalitných, avšak každý máme svoje začiatky a tie raz pominú a z nás sa stanú lepší a lepší ľudia a to nie len v tom čo skutočne robíme. Určite ako prvá otázka na každého blogera je: "prečo vlastne píšeš?". Ak by som mal na túto otázku odpovedať, tak dostanem sa postupne k pár historkám ktoré ma k tomu motivovali a zároveň, ktoré ma týmto spôsobom, aspoň dúfam, dostanú niekam vpred. 



Na 99% ma nikto nepozná, tak skúsim tak nejako uviesť v stručnosti kto som a možno aj tak do budúcna naznačiť prečo zmýšľam tak, ako zmýšľam. Takže moje meno je david - áno viem, veľmi produktívna veta Vyrástol som na spiši ako goraľ obklopený rusínskou kultúrov a k tomu ešte som strednú školu absolvoval v prešove, taže pridáme k tomu ešte aj šariš. V konečnom dôsledku sám seba nazývam hybrid v tomto ohľade. Ak by chcel skutočne vedieť aké je moje zameranie, tak som zarytý technik v oblasti elektro. Dobrá kombinácia na blogera hmm Teraz aktuálne som v brne, pokračujem pravdaže v elektro sfére ďalej. Trochu sa učím, trochu makám a trochu sa snažím žiť, len je toho dosť aj bez tých 2 už spomenutých vecí. zatiaľ to nejako vychádza, takže all right. Prácu mám takú vcelku zaujímavú a to, že pracujem v hudobno-výrobnej sfére. No v skratke vyrábam elektronické hudobné nástroje, ale nehrám na nich. Nástroj ktorý mne prirástol k srdcu je akordeón a popravde nestačilo mi na ňom iba hrať. už som schopný aj opravovať nejaké zatiaľ jednoduchšie chyby. Mám akurát na stole jednu takmer 100 ročnú harmoniku. Je to jedna z prvých, ktorá sa vyrobila v československu a žasnem nad tým, čo dokážali vtedy bez CNC a podobných výdobytkov techniky. tej robím kompletný repas. Ak máte na moju osobu otázky, tak píšte správu, alebo do komentárov. Rád odpoviem na všetko, ak to náhodou nepriehľadnem.

Prvý taký podnet prečo písať je, že raz som to skúsil a na moje vlastné prekvapenie mi pár ľudí naznačilo, že by ich zaujímalo kedy prispejem ďalším článkom pretože raz som nevedel, čo so sebou a tie vzťahy ma už dostávali do nepríčetnosti, tak som skrátka musel to niekam vykričať do sveta. Toto je taký minoritný dôvod. Ďalším dôvodom je, že mám tak trochu asociálne sklony a nemám mnoho ľudí okolo seba, ktorý by boli ochotný počúvať moje výplody a ešte o nich diskutovať. Zároveň čakám vo svojom živote veľkú zmenu, chystám niečo enormne veľké a ak sa to podarí, tak to bude úplne naj, čo som zo seba mohol dostať, len má to háčik, sám to nedám. Bude to veľmi dlhý a veľmi ťažký boj a moji priaznivci verím, že ma svojimi radami a povzbudením mi pomôžete prekonať a vyrovnať sa s prekážkami. Takže to už máme 3 dôvody. A ten posledný a podľa mňa a zároveň pre mňa jeden z najdôležitejších je asi to, čo hovorí väčšina ľudí: chcem si zlepšiť angličtinu. Tejto pojem je veľmi súhrnný a toľko krát opakovaný, že už stráca na význame a nikto netuší, čo si pod tým má reálne predstaviť. Niečo spoločna azda vymyslíme.



Nakoniec tohto krátkeho intra do môjho začiatku blogovania by som vás dopredu chcel požiadať o konštruktívnu kritiku, čo sa týka blogov a potom trochu supportu ak budem zvádzať vnútorný boj a premýšľať nad dilemami. Po gramatickej stránke nečakajte po mne zázraky. Už je to pár rokov, čo som odišiel zo školy, a presunul sa za hranice, tak  z času na čas niejakú slovíčko, čo nepasuje do nášho jazyka sa vyskytne, ale tak s tým si hlavy nelámte Budem to tak nejako striedať podľa nálady, slovenčinu, čeština a angličtinu. Vzhľadom na to, že mám pár anglicky hovoriacich kamarátov, tak asi to bude väčšina blogov. Ak by som čírou náhodou písal o politickej situácii, čo dúfam, že sa nestane, tak to bude v slovenčine. Nieje potrebné aby moje drísty čítali niekde na FBI, CIA atď.




peace s vami a do ďalšieho písania (y)




 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  16. 9. 2017 15:18
no vidíš dokázal si to
 fotka
cos45  18. 9. 2017 06:12
Len do toho, das to!
 fotka
antifunebracka  17. 1. 2019 16:21
Ako sa darí projektu?
Napíš svoj komentár