Keď si myslíte, že je všetkým zlým dňom koniec, tak príde ako blesk z jasného neba a nakope vás život do riti tak silno, že pochopíte, že stále môže byť aj horšie. A kur*a horšie! Niekedy mám pocit, že chodí kopať do riti, a ešte spredu.

Milujem pocit, keď priateľku objímem, keď si ľahne na moje rameno, keď chce aby som ju pobozkal, hladkal. Mám rád chvíle strávené bok po boku, deň čo deň. Nikdy som nenazval jediný deň "premrhaným" aj keď sme preležali ako dve zdochlinky v posteli od rána do večera. Je to asi o pocite bezpečia, toho vnútorného. Určitej istoty, pokoja, harmónie ak je s kým zdieľať lásku. Mám radosť zo života ak mám koho milovať, myslené duševne. Ten pocit šťastia, ktorý sa rozlieha do celého tela, to čo vyžaruje na ostatných a pôsobí pokojne a spokojne zároveň. 

No Name majú v pesničke krásnu vetu "Milovať je krásne, no krajšie je byť milovaný".

A tu sa to všetko začína ku*viť !
Tak prečo do psej matere, neexistuje spravodlivosť? Prečo toto čo som písal o priateľke nemôže byť pravda. Čo do pi*e robím zle, že sa musím pozastaviť nad vetou z pesničky, že áno .. toto je to čo cítim, presne toto je môj problém. Na ktoré dvere treba k*rva klopať aby som rozprával s tým správnym človekom? Aby mi vysvetlil, prečo sa nemôžem cítiť šťastný, prečo nemôžem byť aj ja aspoň raz skutočne milovaný.

Ide ma roz*ebať od nervov lebo toto už nie je snáď ani pravda. Od života som nikdy nechcel ženy, s ktorými si užijem a nazdar-hoci mi ich život prináša ako keby si zmýlil príjemcu. Nikdy som nerobil hajzlovstvá, nikdy som nikoho úmyselne nepoškodil, cielene neubližoval. Kde do matere je spravodlivosť. Čo to má byť za zmysel aby som sa trápil a nevedel nájsť osobu, ktorej by som sa mohol otvoriť, ktorej by som mohol dať polovicu seba. 


No .. a na to všetko po dlhej dobe príde deň. Deň keď to vyzerá, že sa to všetko môže zmeniť, keď všetko napísané nemusí už nikdy viac platiť, kedy všetko bude ak nie do smrti ale aspoň na malú chvíľu dobré, kedy by slnko vyšlo z poza tých temných mrakov, ktoré sa nado mnou držia dlho a stále ani len netuším prečo, nuž .. a ...

a .. pi*u materinú! Zvlášť keď som si myslel, že sa včera niečo zmení. No a samozrejme, že nie! Nie som šťastný, už ani trpezlivý .. prečo? Pretože dôverovať a nechať sa vkuse oje*ať a vodiť za nos je horšie ako povesiť za rebro, nakopať medzi nohy, vypichnúť oko alebo postreliť. To je tak skur*ená bolesť, že sa to ani len opísať nedá. 
Ešte kúsok a zmením svoj postoj k životu a ženám, k ľuďom a k všeobecným spôsobom, k mravom k všetkému.

Snažím sa byť dobrý, s morálnymi zásadami, pomáhať kde sa dá, byť fér voči všetkým naokolo, voči sebe. Ale deň kedy pretečie môj pohár sa zatiaľ nezadržateľne blíži. Dúfam, že do tej doby príde tá pravá, lebo potom to už nebudem ja. Potom to v čo som dúfal skončí, nadobro. A ešte len potom Boh ma ochráňuj. 


A to bude "ten" KONIEC! 



 Denník
Komentuj
 fotka
notme  11. 11. 2015 12:39
veru, niektori z nas maju proste len skurvenu smolu, bez ohladu na to, co robia. casto sa zamyslam nad tym, ci sa mi kurva do pice nemoze raz nieco podarit. cokolvek. aspon raz. ale ocividne nemoze. povedzme, ze vysledok istej situacie viem ovplyvnit len do istej miery a zvysok odomna nezavisi. povedzme, ze v dosledku vplyvu ostatnych premennych to moze vo vysledku dopadnut dobre, neutralne a zle. a za celych vyjebanych 21 rokov je to len zle, zle a zle. este ani raz sa mi nestalo, aby ktorakolvek situacia neskoncila najhorsim moznym scenarom. ale raz darmo, nic ako spravodlivost neexistuje, vsetko sa riadi nahodou. eh, teda nahoda neexistuje, ale pre podstatu tohoto to nieje podstatne. a kedze existuju ludia zijuci stastne bez akejkolvek namahy, musi existovat aj opacny extrem - ludia vynakladajuci maximalnu snahu s napicu zivotom. trikrat hura, vyhral som loteriu.

ja viem, pisem tak trocha odveci, ale mam priserne napicu den, dokonca viac nez obvykle a tiez sa stotoznujem s podstatou tohoto clanku, cize moje vylevy skoncili prave tu.
 fotka
inversi  11. 11. 2015 12:51
@notme môžme si plácať po chrbte nadávať jak choré vrany nad biednou resp. napi*u situáciou .. lenže ak sa má zachovať harmónia tak dôjde bod kedy sa nám to otočí v lepšie .. snáď ale ešte budem vo veku a stave uvedomovať a pamätať si to
 fotka
notme  11. 11. 2015 13:04
princip rovnovahy je svinstvo. strucne a jednoducho povedane, moj zivot je prilis mala a bezvyznamna sucast celku, a preto on samotny v rovnovahe byt nemusi. jeho jedinym ucelom je udrziavat cely princip v chode - byt protikladom nejakemu "nespravodlivo" stastnemu jedincovi. ono sa to nezmeni, s tym som sa zmieril. dufal som vsak aspon v bezstarostnu smrt v 45ke na cirhozu pecene sposobenu pitim draheho chlastu, ktory by som si mohol dovolit vdaka uspesnej pracovnej kariere - zabudol som vsak na jednu drobnost, a sice, ze na uspesnu pracovnu karieru treba popri vlastnej snahe aj malu trosku stastia. a sme doma....dnes sa ukazalo, ze tu malu trosku stastia nebudem mat ani v tomto smere. whatever. momentalne sa bojim co i len pomysliet na to, ako bude vyzerat moj zivot o 10 rokov.
 fotka
relieforsaddist  11. 11. 2015 15:34
Je to tak no za dobrotu na žobrotu ale čo jeb*ť to ...ja si vravím že remember who you are nech sa deje čokoľvek
 fotka
inversi  12. 11. 2015 06:58
@zajkousko nikde som nenapísal, že striedam frajerky ako deň a noc , to že prichádzali neznamená, že to malo nejaké začiatky, pokračovania a konce.
Napíš svoj komentár