Práve som zistil, že ak očakávate návštevu a ste náhodou chlapec ako ja, v meste ako toto, s vlastnosťami lenivca druhej triedy - stále ako ja .. tak je len niekoľko okamihov, pre ktoré sa vám oplatí spraviť poriadok. Taký ten naozajstný poriadok.

Nežijem v bordeli, na to som hobby detailista ale dokážem spraviť taký neporiadok, že niekedy premýšľam, že by bolo lepšie byt odpáliť trhavinou ako pustiť sa do upratovania. 

Dnes nastala celkom kuriózna situácia, teda už zas. Mal som tu mať dámsku návštevu. Ako každý normálny človek, ktorý má určité pudy prírody a nepotláča ich aby bol extra výrazne cool som si aj ja mienil dopriať. Ono to je vlastne situácia WIN-WIN. Jediný problém nastal v tom, že vypraté trička ešte neviseli, že hrniec a taniere ostali namočené a nie umyté, že posteľ v spálni pojímala od gitary, cez rozčítanú knihu až po náhradné pyžamo, ktoré som vybalil vypraté ale už pred dvoma týždňami, až po prečítané listové obálky. 

Pri tejto unikátnej príležitosti ukázať, že hoci som chlap o čo by ani tak nešlo až tá podskupina lenivý chlap, viem žiť ako človek, mi prišlo celkom vhodné byt vyluxovať. Ono v konečnom dôsledku aj tak je tma, zväčša keď príde. Spravil som malý zázrak a dal byt do stavu v akom by sa podľa mňa mal nachádzať každý deň. Vyzerá to naozaj tak, že žena je skutočne dobrý dôvod na to aby sa isté veci pohli. Musím jej niekedy poďakovať .. 

Keď sa už zdalo, že je všetko ok, keď som ponaťahoval posteľné prádlo, vymenil obliečky, ustlal posteľ ako na billboard, natriasol vankúš, zotrel prach, podlahu .. napísal som dotyčnej, že ak by mohla, bolo by naozaj skvelé prísť čím skôr pretože ráno mám nejaký program (ráno je myslené o 10:00) a medzi riadkami mala zaznieť aj masáž alebo to mazlenie na tri.

Raz, dva, tri a prišla odpoveď. "Tak ja pôjdem spať ku kamoške".

Niekoho by to mohlo nahnevať, ja som sa už ale obrnil na takéto malichernosti a má to ešte jednu výhodu. Môžem kľudne spať, dokonca s pocitom dobrým ba najlepším, že mám okolo seba čistejšie. Čistejšie ako svedomie mnohých naporúdzi. 




Škoda, mohol to byť ešte väčšmi doko večer .. 

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
atropabelladona  16. 1. 2016 14:06
nabuduce si nerob ziadne dalsie plany, ked k Tebe ma prist zena to je zakladna chyba..
 fotka
inversi  16. 1. 2016 15:44
@atropabelladona asi som si bol až príliš istý, že príde. Teda ak by to bolo veľmi potrebné tak by prišla, skôr otázka čo ju presvedčilo o opaku pretože do tej doby by už bola hore aj dvakrát
 fotka
atropabelladona  16. 1. 2016 16:12
mozno nechcela hned rano odist
 fotka
inversi  16. 1. 2016 17:47
tak to znamená jediné. Nebude mať v pláne, ukojiť len svoje potreby .. zaváňa ta vzťahom. Ď za jednu zo skladačiek puzzle - vysvetlenie.
 fotka
antifunebracka  16. 1. 2016 23:16
Aj mňa zaujíma, čo to do nej vošlo. Podľa mňa by došla aj keď by chcela vzťah.
 fotka
inversi  17. 1. 2016 18:32
@antifunebracka ďalšia zložka do archívu (odložený prípad) možno to raz rozlúsknem a tento kód podám ďalej, Verím, že raz sa mužstvo naučí na 100% rozumieť žene .. možno to bude 5 minút pred apokalypsou ale ..
 fotka
antifunebracka  17. 1. 2016 21:46
Nechci porozumieť ženám. Ženy rozumejú ženám a preto sa medzi sebou nenávidia.
Napíš svoj komentár