Myslíme si, že je na čase - ukázať Vám, čo vlastne na IPčku robíme. Tento príbeh nie je vymyslený,... je to jeden z prvých chatov, ktoré sme na IPčko.sk riešili a ktorý v nás nechal veľkú stopu.

„Každý deň som o krok bližšie k smrti. Som však opatrná, nikdy si nezarežem dosť hlboko na to, aby som to razom celé ukončila. Z môjho nevydareného pokusu o samovraždu bol len zbytočný rozruch a ja asi nemám odvahu zvoliť drastickejšie metódy.

Všetci tvrdia, že len pútam pozornosť, že chcem byť zaujímavá. Ja len hľadám spôsob, ako zvládnuť svoje problémy, lebo už nevládzem. Nič viac. A nič menej. Na moju vlastnú škodu. Ani v tomto nedokážem uspieť. Tak ostávam iba pri sebapoškodzovaní.

Hrozí, že ma vyhodia zo školy. Rodičia sa rozvádzajú. Ľudia, ktorých nazývam kamarátmi, sú pri mne len počas našich drogových „expedícií“ do sveta mimo realitu.

Nemám pocit, že by som týmto ubližovala niekomu inému než sebe. Veď aj tak nikoho nezaujímam. Vždy, keď čo len načrtnem vlastné problémy, ostatní sa tvária, akoby ich tým otravujem. Často riešim problémy druhých, no sebe pomôcť nedokážem....

Nemá to zmysel!

Aj teba teraz len zaťažujem?“



Dobrovoľníci na Ipčko.sk sú tu pre Teba.

Má to zmysel...

...vždy...

 Blog
Komentuj
 fotka
mygate  21. 1. 2013 16:38
kto sa ozaj chce zabiť ten to spraví. tam je skôr problém v komunikácii a prehnaných nárokoch na okolie.
 fotka
ipcko  21. 1. 2013 19:12
nie je to vždy len o komunikacii a ani o prehnaných nárokoch...
Napíš svoj komentár