Mám vrodenú telesnú vadu, nemôžem za to. Mám hnusné kolená. Plus stačí, že prejdem päť schodov a som zadychčaná ako krava, doslova. Preto som sa nemohla stať roztlieskavačkou.

No a možno aj preto, že roztlieskavačky našich stredných školách zatiaľ neexistujú. Svine, ktoré nedovolili kastovníctvu mládeže, aby sa na Slovensku ujalo!

Ako inak byť dokonalá, taká, aby sa za mnou všetci obzerali a zároveň, aby sa dav predo mnou rozostúpil. Aby aj učiteľom padala zo mňa sánka dolu. preto som sa musela stať pankáčkov. Byť jedinečná, to som chcela a disco sliepok bolo na škole veľa. Keby to bolo opačne, asi skončím aj ja opačne.

Ostne trčiace z krku fakt zaisťovali, že sa davy rozostúpili a jedno namaľované oko spôsobovalo, že sa za mnou všetci obzerali. A učitelia sa ma báli osloviť.

Môj americký sen bol taký dokonalý.

Len tí vysokých šľachovití basketbalisti neprichádzali. Možno preto, že sme na škole nemali basketbalový tím. Alebo som zvolila zlú taktiku?

To určite nie. Prečo? Lebo som sexi, mám prachy, som vtipná a inteligentná. To znamená, že síce neviem, čo to karburátov, ale dokážem diskutovať o nekonečnosti dvoch množín. Chalani z matfyzu to fakt žerú. A od kedy chodím s policajtom, tá moja inteligencia fakt kvitne!

No a dá sa americký sen žiť tu na Slovensku? Ťažko, Word totiž nepozná slovo „roztlieskavačka“. Všetky moje sny sú stratené.

Tak si aspoň zistím, čo je to ten karburátor.

 Záchod
Komentuj
 fotka
vincent_vega  12. 3. 2008 15:55
Nemyslím že si zvolila zlú taktiku...ale Dennis Rodman je len jeden
 fotka
inkheart  12. 3. 2008 16:13
Americký sen je nezmysel a filmová propaganda.. ale dobrý blog
 fotka
flaska  21. 3. 2008 08:39
noo mozno to nie je prave americky sen ... ale ak si spokojna tak to staci nie
 fotka
black_soul  9. 4. 2008 15:54
juuj a ako sa mate s policajtom?
Napíš svoj komentár