Prešiel mesiac a on ostal na víkend v KE. Mali sme ísť na balónovú party. No kvôli môjmu „skvelému“ bratovi som nakoniec ostala doma.

V sobotu som však šla na noc na intrák k nemu. Spravili sme si filmový večer. Pozreli sme si Texasky masaker motorovou pílou a Zahulíme uvidíme (Nechápem ako ten film mohli z originál názvu preložiť takto).

Počas filmu sa odrazu pozrel na mňa. Z jeho jemných pier vyšlo: „Ľúbim ťa“ .... pobozkal ma a objal. Ja som sa nezmohla na nič. Ostala som v šoku. Vo veľmi príjemnom šoku.

Začali sme sa vášnivo bozkávať a on si ma preniesol na posteľ. Naše pery sa dotýkali a ja som sa cítila prekrásne. Jeho mäkké, jemné pery sa dotýkali mojich.

Keď sme už boli neskutočne nadržaný, opýtal sa ma: „Spravím ti Vianoce?“ (lebo v jednej aplikácii mi vyšlo, že na Vianoce dostanem kondóm). Nebolo o čom. Chcela som sa s ním milovať. Chcela som neskutočne veľmi. Túžila som aby sa dotýkal môjho nahého tela. Túžila som sa dotýkať jeho nahého tela.

Pustil hudbu. Dredg – Catch without arms. Na začiatku hrala pesnička Ode to sun, no zvyšok som už nevnímala. Venovala som sa jeho perám, jeho telu.

To nebol sex. To bolo milovanie. Nikdy som necítila to, čo s ním. Bolo to niečo neopísateľne krásne. Zvyšok večera sme pri sebe ležali a vychutnávali si jeden druhého.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  15. 3. 2011 00:22
"spravim ti vianoce" tak toto znicil ale aj tak vam zavidim. taka cista laska, a ako pekne to opisujes... waaa uz aj o mne nech niekto nieco take napise
 fotka
istsinka  15. 3. 2011 09:19
@antifunebracka bolo to rozkošné ako to povedal
 fotka
dotissa  15. 3. 2011 13:15
kraaaaaaaaaaaaasne... to bolo ako z mojich kniziek :p ....akurat tam to opisuju podrobnejsie ....
 fotka
istsinka  15. 3. 2011 13:17
@dotissa drahá ako pre teba: "svoj penis oblečený do kondomu strčil do mojej vlhej vagíny..."
 fotka
dotissa  15. 3. 2011 13:31
jaaaaj ale ty si nemusela .... budem sa potom na janciho divne pozerat
 fotka
istsinka  15. 3. 2011 13:32
@dotissa to snáď nie ako inak?
 fotka
dotissa  15. 3. 2011 13:35
budem si predstavovat ten kondom a take ...joooj
 fotka
istsinka  16. 3. 2011 19:51
@dotissa tss no skúsiš si ho tak predstavovať tss
Napíš svoj komentár