Prešli mesiace a my sme si vychutnávali svoju prítomnosť. Postupne sa o našom vzťahu dozvedeli všetci. Celé dni sme boli spolu. Od rána na prednáškach, cez maznanie sa na intráku medzi prednáškami, až po večerné odprevadenie na autobus. Nevadilo nám, že sme spolu stále. Ak by sa dalo, bola by som s ním ešte viac.

Zbožňovala som chvíle s ním. Zbožňovala som každý jeho dotyk. Každé naše milovanie. V posteli sme dokázali preležať a hrať sa aj celý deň.

Na 15. januára som zorganizovala u kamoša párty. Tešila som sa. Tešila som sa na predstavu, že budeme spolu aj v noci.

Na párty sme popíjali kadečo možné, robili hranolky (to nesmie chýbať na žiadnej párty), dostala som horúcim olejom po tvári (našťastie neostali žiadne jazvy), proste sme sa bavili.

Prišla na mňa chuť sa maznať. Nebol v tom problém, keďže k dispozícii sme mali 2 voľné izby. Zatiahla som ho do izby a začali sme sa bozkávať. Tak nadržane, tak krásne. Bol trošku viac pripitučký, no aj tak sa mi zdal neskutočne sexi.

Bol neskutočne nadržaný. Chcela som to rovnako ako aj on. Začali sme sa milovať. Jeho silne bijúce srdce, jeho vzdychy vo mne umocňovali nadržanosť.

Odrazu do izby vošiel kamoš s foťákom. Najprv si asi nevšimol nič až keď vyšiel z izby a pozrel čo odfotil zahlási: „Aaaa oni tam dzigaju a Lena tam vzdychá jak najatá“

My sme sa len zasmiali a pokračovali ďalej. Sex bol neskutočne ale neskutočne dlhý a ja som si užívala každú jednu sekundu. Moje telo sa chvelo vzrušením. Nebolo to milovanie ako vždy. Bolo tvrdšie, ale o to intenzívnejšie. Páčilo sa mi to neskutočne veľmi.

Už sme sa k ostatným potom nepridali ale ležali sme vedľa seba a užívali si fakt, že sme tam spolu.

Spomenula som si na náš prvý spoločný večer a to, ako mi povedal, že ma ľúbi. Pociťovala som to rovnako. Milovala som ho tak, ako ešte nikdy nikoho. Pri nikom som nezažívala to, čo pri ňom. Chcela som aby to vedel.

Toto nebolo také to obyčajné ľúbim ťa, ktoré poviem kamoške. Cítila som, že je súčasťou mňa. Aj po tak krátkej dobe. Cítila som, že s ním budem ešte veľmi veľmi dlho a tak to zatiaľ aj je. ( o 2 dni 16 mesiacov )

 Blog
Komentuj
 fotka
dotissa  15. 3. 2011 13:19
draha ..zverejni tu fotku
 fotka
istsinka  15. 3. 2011 13:19
@dotissa ja som ju vymazala nemám ju
Napíš svoj komentár