First, you think the worst is a broken heart
What's gonna kill you is the second part
And the third, Is when your world splits down the middle
And fourth, you're gonna think that you fixed yourself
Fifth, you see them out with someone else
And the sixth, is when you admit that you may have fucked up a little

Ja som asi niekde medzi štvrtou a piatou fázou. Mimochodom, skvelý song ak Vás chytia také tie nevysvetliteľné pocity, chce sa Vám plakať, búchať do vankúša ako v amerických filmoch a vy si konečne uvedomíte, že sa to môže stať aj Vám.
Nikdy by som si ani len nepomyslela nato, že JA s mojim odporom k cudzím ľuďom a neschopnosťou naväzovať vzťahy sa zaľúbim do NEHO. Ach, ako to slovo zaľúbiť sa znie vtipne.

Možno nás rozdelili naše odlišnosti (mnoho, mnoho odlišností) a možno len naša neschopnosť posunúť nás niekam ďalej. Na začiatku som sa zo všetkého tešila, dokonca som sa vzdala svojho spánku a ponocovala na sociálnych sieťach ako mladí ľudia zvyknú. Zaspávala som s pocitom, ktorý ma príjemne zohrieval pri srdci. Bola som šťasná. Neskôr to už boli myšlienky typu "toto nie je správne, možno sme naozaj ako oheň a mráz".

Každopádne, dva mesiace po tom ako sme to "skončili" a ja stále nemôžem zabudnúť. Oh God, prajem si, aby sa moje dievčenské vnútro aspoň raz pochlapilo a dalo tomu hlúpemu srdcu facku. Najhoršie na tom je vídať ho v škole, vysmiateho od ucha k uchu, akoby práve počul najlepší vtip tisícročia. A niečo, čo ma žerie ešte viac, je fakt, že už v ňom neviem čítať. Neviem či je to len jeho maska, spôsob ako sa obrniť voči doznievajúcim pocitom, alebo sa tak tvári preto, že je šťastný naozaj.

And the sixth, is when you admit that you may have fucked up a little
Mimochodom, ak sa dostanem k tejto časti, asi sa zabijem, pretože hoci si nie som vedomá mojich fucked up- ov, určite si nejaké nájdem, alebo aj vymyslím, nič nie je predsa lepšie ako vinenie seba samej ... však dievčatá.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár