V poslednej dobe veľmi rozmýšľam nad svojím životom, o jeho budúcom smere, ale aj o tom, že by som zrejme chcel mať niekoho pri sebe. Veľkú časť toho, čo od priateľky očakávam zatiaľ plnili kamarátky a masturbácia...

Lenže ako všetko má dve strany, tak aj táto záležitosť ich má. Určite by som bral pri svojom boku niekoho, kto by ma vypočul, súhlasil s mojimi divnými názormi, ale aj poskytoval uspokojenie intímnych častí vzťahu. Na druhej strane ale nemám chuť prispôsobovať sa, meniť plány a názory, kvôli tomu, aby sa so mnou vyspala alebo ma mala rada. Tiež netúžim po kupovaní darčekov, aby si ma všímala, alebo aby som ju musel každý druhý deň ohurovať nejakými činmi alebo "dôkazmi lásky". Aj tie darčeky sú riadna blbosť, veď čo dáte takej žene? Budem jej teraz ako z amerických filmov kupovať/posielať kvety? Väčšina by to ani nejak extra nechcela a necenila. Alebo ju pozývať na predraženú večeru, ktorá nie je ani polovične tak dobrá ako obyčajná pizza? Navyše stále niečo vymýšľať na tie blbé komerčné sviatky - Valentín, MDŽ, Vianoce apod. Samozrejme, že by som ju rád občas obdaril darčekom, ktorý by sa jej páčil, ale nechcem, aby som jej niečo musel dať "len" kvôli tomu, že sme spolu cez nejaký sviatok.

Problémom číslo 2 je jej povaha, inteligencia, výzor apod. Keby bola bezcitná ako ja, tak asi by ten vzťah nemal žiaden význam a zas keby bola dobrá ku všetkým, tak by to bolo choré z mojej strany. A čo taká inteligenčná úroveň? Viem, že to bude znieť dosť divne, ale radšej by som chcel sprostú priateľku ako nejakú "intošku" s okuliarmi, ktorá nenosí make-up alebo nejakú "biflošku", ktorá beznádejne chce byť číslo 1 vo vedomostiach. A najviac ma desí výzor... Ja sám síce nie som nejaký krásavec, ale zas robím na sebe a chcem vylepšiť, čo sa dá. Samozrejme, že chcem, aby som mal priateľku, ktorá je fakt pekná. Na jednej strane si prajem, aby jej profil na FB navštevovalo veľa ľudí a závidelo mi ju, ale na druhej strane, keby ju tak obdivovali, tak asi by tam musela mať aj nejaké "odvážnejšie" fotky, čo by sa mi asi tiež nepáčilo. Tiež by jej asi sem-tam niekto aj napísal, čo by mi mohlo tiež čas od času vadiť, lebo aj keď by ten človek u nej nemal v skutočnosti šancu, tak si myslím, že keby s ním flirtovala cez internet, tak by mi to tiež vadilo.

Čo ma ešte núti rozmýšľať je tá vec, že teraz sme v tom veku, kedy už teoreticky by som mohol mať frajerku a o 2-3 roky by som si ju kľudne mohol vziať, ale na druhej strane väčšina vzťahov začína s tým, že sa bude rysovať dlhšie ako bude potom trvať. Tiež absolútne sprostá myšlienka tejto doby.


Myslím, že ešte k tomuto napíšem pokračovanie a tu to teraz ukončím... Len doplním, že kým nejakú takú, ktorá ma bude mať rada takého aký som a vydrží to so mnou, tak asi už budem mať minimálne o 15 rokov viac a ona bude mať už deti a vypoužívané telo...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mojdedo  13. 3. 2016 19:21
Nechces priatelku.
 fotka
pappkin  13. 3. 2016 19:46
nechci
 fotka
newcomer  13. 3. 2016 20:28
chces,ale nemas v okoli vhodny material,lebo neberies vsetko zaradom
 fotka
paracelsus  13. 3. 2016 21:37
Na vyriešenie tvojej dilemy máš dosť času. Lagertha je navyše aj tak zadaná.
 fotka
iviking  13. 3. 2016 21:57
@paracelsus v posledných sériách pripomína kurvu, takže to nehrá rolu. A keby som si mal vybrať zo seriálu, tak beriem Judith.
 fotka
quattroformaggi  13. 3. 2016 22:26
dafuq did i just read
 fotka
luuuc8659  14. 3. 2016 15:41
a to som si myslela, že dnes ma už nič neprekvapí
Napíš svoj komentár