Mám depbku. riadnu debpku! ako mna absolutne nebáví stále počúvať aký je u nás nekvalitný futbal, že je tu korupcia, že trénery požaduju veľa alebo málo od svojích zverencov, že je málo treningových plôh, že nikomu sa nechce ,že nik nemá peniaze ...Neskutočne ma tieto veci ubíjaju,

Káždý sa sťažuje že treneri chcú od nich veci ktoré sa " nám ako hračom" nepacia. Ale pre boha
, on je trener,on chce pre nás to najlepsie , on je kvalifikovaný na tuto profesiu, čo každý skáče do toho.Chcem hrať futbal robím to naplno.

Všade je korupcia vždy tu bola, prečo každý o tom vyprava, každý hrač sa sťažuje,ale vás sa to netýka!

Ked sme si po ťažkej drine konečne vydobili svoje, že budeme trénovať, nedokažete si predstaviť tu hrdosť na tom treningu. Kompetentný nám povedali že sa nenazbierame toľké.Na prvý trening nás prišlo cca 45, teraz nas chodi cca17 skalných. Nik nám neveril!

Ty sa mne ideš sťažovať ,že tréner od vás chce aby ste behali na malino, ty mne ideš vyprávať že ťa nebavý hrat rýchly futbal. Povedz mi načo si tam? Čo dristaš na trénera ked ty mu ani po členky nesiahaš.
Treningy si vážim lebo sa zdokonalujem,naberam skúsenosi od človeka ktorý si svoje vo futbale odžil, a ak mi dačo vadí nepoviem nič lebo viem že to je dobre,ja sa nejdem vzdávať kvoli tomu ,že nebudem v živote nikdy hrat na urovni profesionalnej, je mi to jendo ja chcem hrať teraz futbal pre radosť, pre moju potrebu uspokojenia .

Vy arogantní bezduchí povrchní materialisti, nik vás nenuti
robiť to čo robíte. jednoducho odidte. Bude sa žiť lepšie mne a dúfam že aj vam.

Akosa hrávalo predtým? na boso . s papiera vymodelovaným v tvare lopty. teraz je im mál svetlenie im bolo na nic. Oni musia vymyšlať všetci.Nechcem Nike kopacky, nechcem adidas, nechcem to chcem hento .Nacosu ti znackove veci, ked nemáš zápal pre tu hru !
ako fakt nasrali ste ma seci.

Ešte nechápem,prečo chce byť každý všade prvý.Ak náhodou nie, tak koniec sveta .Ja končim s futbalom.Ja druhy nebudem.

JA CHCEM BYT AJ DRUHA MNE TO JEDNO LEN NECH ROBIM TO CO MA BAVY A NAPLNA MOJE NESPLNENE TUZBY.
AMEN A NASRALI STE MA !!

 Recenzia
Komentuj
 fotka
the.wall  7. 5. 2007 20:49
zober brokovnicu a ustrel si hlavu jak Velky Kurt
 fotka
monya  7. 5. 2007 20:59
ivka, gramatika a kto ta to vlastne nasral? ved ja nic nevravim
 fotka
flicker  7. 5. 2007 21:24
Sa neposer
 fotka
filippp3  8. 5. 2007 03:25
Sport+Slovensko=Negersky kokot
 fotka
nika42  9. 6. 2007 22:51
ivinka napisala si to neskutocne krasne a s blbych pripomienok si nerob nic, to co pises chapu len a len ti, ktori vedia o com pises.. napr ja vazime si ta si super a vies co chces dosiahnes to veeeeeelmo daleko cmuuuuK LooBim
Napíš svoj komentár