"Ahoj" volám na sesterku už z diaľky,hneď ako som ju zbadala vystupovať z električky. Nasledovalo srdečné zvítanie , pretože sme sa nevideli už pekných pár mesiacov. Vždy sme mali toho strašne veľa spoločného ako aj teraz - obidve sme sa rozišli s frajermi a tak to bolo treba patrične osláviť, teda zapiť.
Zamierili sme do istého nemenovaného podniku na obchodnej a cestou sme si jedna druhej vylievali srdce.
"Vieš," začala sesterka, "bolo to s ním už také čudné, už ma s ním nebavil ani sex". Posťažovala sa.
Keď si predstavím, že ešte naposledy mi rozjarene opísovala akú gymnastiku spolu robia, že potom môžu rovno žmýkať plachtu, tak to musí byť už fakt katastrofa.
"Už ho neľúbiš ," poviem jej na to. " U báb sa láska a sex spájajú. Ak nie je láska, nie je ani sex. Pokiaľ ti teda nejde iba o ten." Vyjde zo mňa niečo filozofické a so smiechom skonštatujeme, že už je to aj tak všetko jedno, lebo výsledok je rovnaký.
Vojdeme dnu a s radosťou zisťujeme, že náš stôl je voľný. Hneď ako sme si sadli, prišiel k nám čašník, tak sme si objednali.
"Sex on the beach" povieme jednohlasne bez toho aby sme sa predtým dohodli a čašník sa usmeje raz na jednu a raz na druhú. "Hneď to bude kočky" povie s úsmevom a potom sa vzdiali.
My vyprskneme do rehotu. Opäť naše staré časy...
Neprešlo hádam ani 5 minút a čašník sa k nám znovu rúti s dvoma farebnými pohármi. "Páči sa - Jeden sex pre prvú a druhý pre druhú" vraví čašník s úsmevom. Sesterka prevracia očami a ja sa ledva udržím aby som sa opäť nezačala smiať.
Ako si tak usrkujeme cez slamku tekutý sex a opäť rozoberáme exov, neujde nám, že po nás ten čašník stále poškuľuje. Je celkom mladý, môže mať okolo 25, čierne vlasy, dobrá postava...
"Nie je až taký zlý," zmení zrazu tému sesterka ako by mi čítala myšlienky, "..ale vybral si nesprávne objekty záujmu" dopovie so smiechom. V tom jej začne zvoniť telefón. Už asi po dvadsiatykrát. "Opäť ex" povie otrávene a nechá telefón zvoniť. Po minúte to zdvihnem "Ahoj, Momo je práve na WC,zavolaj neskôr " poviem a zložím. "Čo myslíš, koľko času ti na to dá ?" spýtam sa jej s úsmevom. "Asi tak 5 minút " tipuje sesterka. Po troch minútach však telefón zvoní znovu. "Tuším som ho zle odhadla"
Po pol hodinke nám už drink stúpa do hlavy, keďže ani jedna z nás nie je zvyknutá piť a ešte k tomu cez slamku. Sme v takej správnej náladke a opäť vyťahujeme životné múdrosti:
"...chalani sú ako nové cd-čko, keď ho získaš si z neho nadšená a púšťaš si ho stále dookola, ale po čase zistíš, že je na ňom stále to isté a začne ti to liezť na nervy" začne sesterka. "Potom ti nezostáva nič iné, iba kúpiť si nové lodičky a odkopnúť ho nimi dvadsaťpať kilometrov ďaleko. Mali by sa viac snažiť, byť kreatívny, nežijeme v praveku že sme odkázané čakať na nich v jaskyni pri ohníku so šiestimi deťmi v náručí, kým sa on vráti z lovu. Ale oni tento vývoj asi nestihli ešte zaregistrovať"
"To hej," vravím, "doba sa zmenila a lovíme teraz my - ich, lenže oni to nechápu a stále sú v tom, že je to opačne. Ani si neuvedomujú, ako nimi dokážeme manipulovať. Koľkokrát sa mi stalo, že som niečo chcela, a podstrčila som to exovi tak, že si myslel , že to bol jeho nápad."
"Jasné, " dostáva sa k slovu opäť sesterka "a keď to nejde tak, stačí keď si raz navlečieš na seba podväzky a budeš ho dráždiť, kým nepovolí."
"No a v tom to je, že ich máme moc prečítaných" prehlásim a pozriem sa smerom k čašníkovi, ktorý ihneď vykročí našim smerom.
"Priali by ste si ešte niečo ?" spýta sa nás opäť vyškerený ako oriešok.
"Orgazmus " odpoviem
"Aa ako? " pýta sa zmätene a nahne sa bližšie, či rozumel dobre
"Orgazmus " poviem znovu a len- len že sa nezačnem smiať,čo bolo dosť ťažké , pretože sesterka už smiech kamuflovala tým, že čosi akože hľadá v kabelke
"Dvakrát? " spýta sa polozachrípnuto a potom si oblíže pery. Ja len prikývnem. Kedy chlapi pochopia, že toto gesto je sexi iba u báb?
Neskôr, keď si odpíjame z drinku, čašník tam ešte stojí.
"Kočky vy niečo oslavujete? " konečne sa odvážil. "Evolúciu " odvetí na to sesterka a už smiech nedokážeme zakrývať. Zrazu zvonku niekto zatrúbi. "Už musíme isť." položíme mu na stôl peniaze a drink vypijeme na ex. V audine nás už čaká sesterkin kolega. Po očku pozriem na čašníkov sklesnutý pohľad a v duchu sa usmejem.
Pri baráku stretnem kamaráta. "Ahoj, ty si niečo pila" povedal mi, keď sme sa zvítali. "Zapíjala som lásku " odpoviem mu s úsmevom. "Bezo mňa?" chvíľu sa tvári urazene, ale potom sa mu opäť zjaví na tvári úsmev. "Takže koniec?" spýta sa ma zrazu, keď mu konečne došlo, čo som povedala. "Dá sa tak povedať ". Potom mi prišiel výťah a on mi dal pusu na líce. "Dobrú noc"

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár