Mozno jeden s dovodou preco som aky som. Aj ja som bol normalny chalan decko ktore sa zabavalo chodilo do skoly a po skole domo ako vzdy no len do chvile nez som mal 18. Vtedy sa to comu vsetci hovorite domov zmenila u mna na peklo. Ked idete domo z nechutou ze co zase bude snazite sa travit doma co najmenej casu a kedy sa da vtedy vypadnete. Ked clovek co sa dovtedy o vas staral zrazu roby peklo sk azdeho dna,a len cakam za co budem zje...any dneska. (nie moj otec nasi su rozvedeny iba clovek s kt, zijem) . Mas 18 postaraj sa sam o seba nemas sluhou kto do p..ce ma furt po tebe upravat. Az to dospeje tak daelko ze sa takmer pobijete. A vasa mam len pozera a nici ju to a ublizuje jej to. a vy stim nemozte nic robyt. sam zivot ma uci nidko my nikdy vzivote nic neda co chcem si musim zaobstarat sam. a postarat sa sam o seba. Moja mama by my dala vsetko lenze ja ked vidim ze ona sama nema ja nic nepytam. ten clovek raz povedla sak ja mu dam penaze ked che lenze ja o peniaze nestojim ale nebudem mu hovorit o co stoji. este par mesiacou a zabva sa ma a bude doma klud. mozno preto utakm kam sa da preso som neni stale doma. A preto sa casto staram len o seba lebo som tak vychovany ze ked chcem musim si zaobstarat lebo zivot neni perina a ja si musim sam ustlat. Teraz som nasiel miesto kde sa skutocne citim ako doma a som tim ludom vdacny ze ma prijali mozno an nevedia co to pre mna znamena ale dlho mi nikdo nedal tolko co oni a za to som im vdacny. Mozno kvoli tomu mojmu peklu aj niekedy chapem preco sa chovam ako chovam tento pribeh vedel len boris za co som mu fakt vdacny.
Vsetko co mam je moje srdce povaha hodit sa do kazdej debility , Hrdzave auto ktore som si kupil a a mozno preto ho tak milujem a nazaver mam osobu ktora je pre mna silou kvoli ktorej sa oplati zit a rano vstavat .
A na zave len Your heaven is my hell

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  29. 3. 2008 14:49
ja mám toež kámoša čo ho v 16 ke vysrali z domu.. ale on si to zase zaslužil.. a napriek tomu že ho mám strašne rada jeho mamu(čo ho vyhodila) chápem.. ale to asi nebude tvoj prípad... Tvoj otec je už na prvé rozprávanie nesympatický
 fotka
d170  29. 3. 2008 17:43
To je smutné

Teraz sa človek osamostatňuje ťažko, ked sú také drahé byty. On si to myslí, že je to také jednoduché, ako ked on bol mladý, že dostal byt zadarmo a podobne.

Aj ked je to ťažké, snaž sa ho ignorovať a netráp sa nad tým.
 fotka
majkarak  29. 3. 2008 17:52
Máš to ťažké, ale keď to prekonáš tak ťa to posilní a máš štastie, že si našiel svoj druhý domov
 fotka
eifell  29. 3. 2008 18:07
Och, tak už chápem prečo si eriku tak strašne moc strážiš....
 fotka
nilfea  3. 4. 2008 20:31
eifel tfoj komentar nebol na mieste, nic f zlom....



ach jorky, kazdy to ma v zivote tazke. ale teba obdifujem ze sa s tym aspon takto vyrofnavas. si skvely a ja ta mam vela vela rada pretoze aj ekd to mas ako to mas 95% casu co ta fidim si vzdy vysmiaty a uzasny. si proste jelen.
 fotka
kix  14. 4. 2008 15:19
a ja som myslela ze len malo ludi mozu byt podobnymi..i ked moj pribeh je otrochu iny ale tez zdrham kedy sa da zostalo mi to este zdavna...ale to je tiez iny pribeh...
Napíš svoj komentár