"Kde sú tie moje krásne roky?" povzdychla si senilná suseda. "Prečo už nie som mladá a vitálna, ako dakedy? Ach! A aj ten môj starý. No prečo? No na kieho ďasa som si ho zobrala? Však nie je schopný ani len rozprúdiť mi krv v žilách! No Bože prečo som si ho len vzala? Kde som hlavu mala?" stonala vekom zničená žena. Zrazu sa začalo ozývať pomalinké búchanie, a sem-tam jemne povzdychy ženy. To všetko mojím pričinením.
"No a títo mladá vedľa!",lamentovala ďalej milá suseda,"Panenka Mária! Však oni to snáď robia vkuse! Veď to nie je normálne! Oni sú snáď na tom závislí. Táto dnešná mládež! To ja v ich rokoch som sa za takými vecami nehnala, a kde to ešte môj starý! Však toho som ja, skoro už ako stará dievka zaškolovala. Ale títo mladí hmmmm? To čo už je len dneská. Samý sex a násilie a ... Nechráp!!!",jemne pomykala svoju polovičku v posteli,"Ach, kde sú tie časy, keď ma schytil chlapec odniesol ku stohu a tam ma pomiloval? A keby ma uniesol teraz taký, ako je ten vedľa, hneď by som sa lepšie cítila. Však to je fešáčisko, stále v saku a s kravatou, hotový pán podnikateľ, a taký mladý. A ten jeho rozkošný zadoček. Ten ako musí byť vybavený! No ale tá jeho panička, no tak to nie je nič moc. Taká vychrtlá, ani keby jej jesť nedával a sfetovával ju tam kadejakými benzínmi!"

Vtedy mi to došlo. Áno, bolo to práve vtedy, keď suseda presne tretíkrát zaklopala šroubovákom o radiator. Závisť je svinstvo.

*Natočene podľa skutočného príbehu.

*Všetky postavy, včetne autora, sú vymyslené, akákoľvek podobnosť s žijúcimi osobami je čisto náhodná.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
sarah_whiteflower  19. 3. 2007 09:28
No kruté

Závisť je fakt svinstvo, ale berte ten radiátor ako bubenícku kulisu
 fotka
mamlasqa  19. 3. 2007 17:23
božee no brutáll.. AKo ale takto to býva ...

Ale pekne napísaneee výsťižne..

A závisť bola je a bude ako každé iné odporné veci života..
 fotka
jarnaluka  23. 3. 2007 08:47
heh no toto sa mi fakt že pacilo aspon sme sa tou zaistou pobavili no nie ???
Napíš svoj komentár