Prečo sú starí ľudia tak otravne tlačiaci sa do každej prdele? O čo im ako ide?

Úprimne nemám rád keď nechápu zmysel nálepky "DISKRÉTNA ZÓNA" na zemi pri okienku staníc a úradných miestach. Mám rád svoju intímnu zónu, preto som za ľudí, ktorí to chápu vďačný. Ale aby sa mi do okienka narval dedko, hneď vedľa mňa a pýtal sa otázky, keď som tam ja a ešte bol na mňa drzí, že prečo mi to tak dlho trvá tak to teda nie.

Alebo raz som takto kupoval lístok a stará babička sa proste presrala cez celú radu úplne dopredu. Narvala sa ku mne a začala sa pýtať, či si môže kúpiť cestovný poriadok. Pozeral som na ňu ako idiot, pretože som nechcel na ňu naziapať. Ale zas nebudem pred ňou ťukať svoj pinkód. By zistila v akom poradí mám tie 4 nuly.

A potom sú tu dôchodcovia v MHD a okolí obchodov.

Mal som dosť, keď som išiel cez prechod a predo mnou šiel dôchodca. Mali sme aj odstup, len som mal štyri tašky a kĺzalo sa. Blížil sa k nám aj autobus a pán sa rozhodol zrazu zastať. Lenže jakzig nezvládol šmyk a pána prevalcoval. A boli sme zastavení uprostred priechodu.

A potom je tu ich krásna ohľaduplnosť. Ak by som mal spočítať, koľko krát mi dali barlami po prstoch, len za to, že sa proste rozhodli zrazu zastať a dať si ju pod pazuchu, tak by som k tomu číslu nedospel.

Čo vám najviac vadí na dôchodcoch?

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
smilerrr  1. 1. 2017 22:24
smrad
 fotka
dumbledore  1. 1. 2017 23:55
To čo aj na iných, hlúposť.
 fotka
rocafella  2. 1. 2017 10:10
Radšej už nepíš trošku nevyspelé toto...
 fotka
antifunebracka  2. 1. 2017 16:35
To čo píšeš, platí na kopec ľudí, nielen dôchodcov. To im fakt vyčítaš ešte aj to, že si ich zhodil na prechode? Trochu úcty k šedinám, ver mi, že majú 453 x toľko problémov čo ty.
Napíš svoj komentár