Drahí moji. Viacerí z vás sa zaiste zamysleli, čo si chcel ten čudný Radiophonic dokázať založením tohto nicku, aký cieľ sledoval, o čo mu šlo. No o nič. Urobil to iba tak. Iba tak? A nebolo to od neho infantilné, zbytočné, stupídne, fádne, trápne...? Možno áno, ale nie je to jedno? Urobil to pre vlastné potešenie a pobavenie. Nedbal na svoju serióznosť a nepotreboval riešiť svoj status. Nešlo mu o to baviť iných. A sám sa nebavil na tých, ktorí mu to uverili, ktorí mu radili, ako sa tváriť alebo sa z neho smiali. Rady boli milé, občas bolo za nimi cítiť naozajstnú snahu pomôcť a výsmech bol... vlastne namieste, hoci smiať sa z retardovaných sa nepatrí. Dobrý postoj zaujal Depro a pár ďalších, ktorí, kakali na to, kto je za týmto nickom, nemal potrebu riešiť to. Zábavní boli tí, ktorí boli veľmi vážni a "vedeli", že za týmto fejkom je Rádio, akosi im to nedalo a potrebovali to dávať písomne najavo, aby bolo zrejmé, akí sú dobrí pozorovatelia a že sú aj patrične pobúrení jeho pochabými počinmi.

Lenže... dňa 07. 08. 2011 Snaživec prihodil do albumu fotografiu, na ktorej ho Lenka konečne zväčnila ako celok. A iba veľmi chabý pozorovateľ, alebo ten, kto durká na to a nerieši zbytočnosti, alebo ten, kto sa proste iba baví, teda iba títo si mohli nevšimnúť istú malú vizuálnu paralelu s Radiophonicom. A o dva dni nato, sám chorý Rádio sem strčil fotku v takmer rovnakom rozpoložení chabej telesnej schránky, v identickom oblečení a len s mierne sprehádzaným účesom, čím vlastne urobil to, čo zvyknú robiť vrahovia v klasickej kriminálnej sérii Derrick, ktorí sa sami hádžu múdremu a skúsenému komisárovi pod nohy. Dosť nevkusná provokácia, že? Takže, šikovní pozorovatelia a ešte šikovnejší ujo detektív ( » www.birdz.sk/webka/tikalok/f...
), vaša bystrosť nie je až tak senzačná, pokiaľ sa neprejavila pred dátumom 07. 08 t.r. Vivat osoba, ktorá pravdu odhalila po zverejnení prvej Snaživcovej fotografie. Pre ňu jeden sladký žmurk.

Postupom času som ale predsa len našiel v tejto mojej zábavičke zmysel. A to v pochopení nezmyslu výpovednej hodnoty fotografie ako relatívneho zachytávača reality a potom ešte vo verejnom odhalení mojej inej tváre, ktorá je od mojej skutočnej vzdialená približne rovnako ako Radiophonicova, ale zároveň zachytáva časť mojej podstaty. Podobne ako Radiophonicova.

Ten narcistický Rádio si sem stále nahadzuje samé "chutné" fotografie. Ibaže kto z vás si do albumu nenatlačí skôr tie fotky, na ktorých vyzerá aspoň o dve percentá lepšie ako v skutočnosti? Tak som vlastne cez Snaživca spoznával, ako verejnosť reaguje na človeka, keď neurobí to, čo väčšina a zverejní svoju trochu nepeknejšiu tvár. Pravda je niekde uprostred. V skutočnosti nevyzerám ako Radiophonic, pretože ten prezentuje moju lepšiu a fotogenickejšiu tvár a ani ako Snaživec, ktorý je odrazom môjho duševného vnútra. Moja reálna tvár je skĺbeninou týchto dvoch.

Z istých análov som sa o sebe dopočul, že sa beriem príliš vážne a som moralistický suchár. Tak som urobil niečo, čo sa s morálkou suchárov vylučuje. Mohol som sa uchýliť k foteniu o zrkadlo, najlepšie shirtless. Alebo som mohol uploadovať nejaké smiešne alebo lascívne fotografie z netu a tešiť sa z reakcií publika. Potom by to bola naozaj obrovská závava. Ale keď mne sa to zdalo málo originálne a nehodné mojej kreativity. Počul som smiech?

Na záver sa chcem ospravedlniť oklamaným, ktorých som z omylu nevyviedol z egoistického dôvodu ďalej sa zabávať. A nedá mi nepodotknúť, že na tomto portáli mám ďalší fejk, ktorý nie je príliš aktívny, no v jeho albume je možné tiež nájsť moje fotografie, na ktorých som trochu mladší a mám dlhšie vlasy. Keď ma premkne nuda, je možné, že vdýchnem do onoho fejku viac života a opäť budem mať možnosť baviť sa na vlastnej hlúposti.

A detektívni SNAŽIVCI sa zas môžu prehadzovať v posteliach, kým nevypátrajú, ktorý z ďalších fejkov je môj.

Nevnímajme sa tak vážne a seriózne.

 Blog
Komentuj
 fotka
depropex  16. 8. 2011 18:52
ja sa len strašne smejem ako ľuďom jebe že to potrebujú riešiť či si alebo niesi fejk. Oni nebudú pokojne spávať , oni proste budú kričať že aha si fejk a neviem čo a potom povedia že ja som to vravel !!! ako keby to nebolo úplne jedno kto si.



Kým niesi ako ebrazit tak môže mať každý naháku. Ale mne si sa na radio nepodobal. asi to bolo tým aké tie fotky sú
 fotka
depropex  16. 8. 2011 18:54
A ešte - komický sú aj , ako si to pekne nazval - detektívovia, čo sa tu hrajú na súkromné očko Pána vážneho
 fotka
jasnezesnazivec  16. 8. 2011 19:04
@Depropex



Evidentne im nebolo jedno, či je Snaživec fejk. Tebe to bolo fuk, to sa mi páčilo, preto som ťa tam hore spomenul ako jediného. Tí ostatní mudrlanti sa tam nájdu, ak budú chcieť. Myslím, že aj keď chcieť nebudú. Nič proti nim nemám, veď nech si každý robí, čo sa mu chce, pokiaľ neubližuje druhým. Ak sa im chce pátrať, nech pátrajú, ak sa mne chce fejkovať, nech sa fejkujem. Rozdiel medzi mnou, tebou a nimi je v tom, že nám dvom je jedno, kto si čo robí a oni to musia riešiť s vážnou tvárou. Dobre si spomínam, ako si bol onoho času riešený ty.
 fotka
tikalok  16. 8. 2011 19:10
ešte toľko by som k tomu asi povedal, že zrejme už každému lezú na nervy všetci tí snazivcovia, emanuelovia, ebranitovia, ktorí tu dennodenne otravujú ľuďom život, pretože oni si v príjemnej anonymite potrebujú z ľudí strieľať, otravovať ich, či dokonca im ubližovať. ak by každý zaujal polohu mŕtveho chrobáka a tváril sa, že tu vlastne o nič nejde a je to všetko jedno, určite by to tu vyzeralo výborne predsa si nevymýšľam, neklamem, poukázal som na prostý fakt, to je všetko.
 fotka
depropex  16. 8. 2011 19:11
ja viem. všetci vedia že som bol kokot a ja som si to potom uvedomil a prestal som byť blbý, mňa riešili lebo som vkuse niečo pičoval



Ale aj tam mi príde debilné niekoho provokovať a tváriť sa že ja neprovokujem, vi´d etelnair a spol, plus podobný múdri, ktorí potrebujú futr niekoho riešiť ako babky na trhu



akože nepoviem keby to riešili ale oni to rozpitvávali ako keby si bol celebrita, ako keby za to boli platený, ako neviem keby čo
 fotka
depropex  16. 8. 2011 19:14
@tikalok lenže ty splietaš hrušky s jablkami, ebranit tu robí kokotiny a zaslúži by si ban a po papuli, zato tu snaživec si iba robil trochu srandy a pridal pár fotiek, nikomu neškodil. Netvár sa na hrdinu ktorý obraňuje birdz od fejkov, keď sám tu riešiš takéto veci čím vyvolávaš vkuse polemiky a tým by som ťa tiež mohol priradi k tým čo si ty vymenoval, keďže škodia oni, aj ty, tým tvojím pitvaním tejto zbytočnej veci.
 fotka
tikalok  16. 8. 2011 19:21
@depropex je to predsa moja vec, čo robím. nikoho neklamem, tak neviem, kde je problém - veď predsa vidím, že vieš prepáčiť aj neobvyklejšie správanie
 fotka
tikalok  16. 8. 2011 19:22
@depropex a nesnažím sa vyvolávať žiadne polemiky, takže ak je to možné, skús na mňa už nereagovať, nemám záujem sa tu vôbec i ničom hádať
 fotka
depropex  16. 8. 2011 19:23
@tikalok tak je aj jeho vec to čo si robí tým končím tuto debatu
10 
 fotka
jasnezesnazivec  16. 8. 2011 19:24
@Tikalok



Hovorca všetkých a zástanca pobúrených tunajších, je ti známy obsah slov, ktoré si použil? Možno som si z niekoho trochu neškodne vystrelil, ale nikoho som neotravoval a už vôbec som nikomu neubližoval. Iba ak sám sebe. A čo chceš robiť? Spíšeš petíciu za udelenie banu mne, mne a ešte mne a všetkým, ktorým je to fuk, čo robím? Vidíš, ani o tom nevieš a pritom ma ďalej zabávaš svojou smiešnou rozhorčenosťou. Chápem, máš patent na spravodlivosť a tvoje názory sú indiferentné, výrazne sa to prejavilo pod blogom, v ktorom som si ako Radiophonic (musím to spomenúť, pretože polovica Birdzu sú moje fejky) dovolil vyjadriť nesúhlas so šírením porna na tomto portálčeku.



» www.birdz.sk/webka/radiophon...




Môj názor sa ti nepáčil, pokiaľ si dobre spomínam. Tu je tvoj citát, bratku:



tikalok 5. augusta 2011 o 00:20

mne sa proste viac pozdáva myšlienka, že ak sa niekomu niečo tak veľmi nepáči, že by kvôli tomu všetkým používateľom rušil jednu z ťažiskových funkcií portálu, mal by radšej on sám zrušiť svoje pôsobenie tu





Keď sa ti niečo nepáči, skús zvážiť svoje pôsobenie tu. Smajl.
11 
 fotka
jasnezesnazivec  16. 8. 2011 19:26
@Tikalok



Ani ja nemám záujem hádať sa, len ťa chcem poprosiť, aby si sa zrekapituloval. Mňa nerozčuľuješ, mňa skôr zabáva tvoje konanie.
12 
 fotka
burn  17. 8. 2011 08:32
keď tak intenzívne buduješ svoj virtuálny život, neuniká ti niečo v tom reálnom?
13 
 fotka
hajzelbaba  17. 8. 2011 12:26
aleeee!
14 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 15:55
ja som si nevyziadal zverejnenie tvojej identity, lebo si zo seba robil hlupaka, ale preto, ze si ho robil z nas. nie je v tom nic osobne, takto by som reagoval u kazdeho, kto by ma presviedcal o nepravde. a vzdy ma pobavi, ked niekto na 20 stranach ostatnych presviedca, ze vobec neni nasrany, ze on sa len bavi. btw "zvacnila" - lol
16 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 17:25
@Burn



Si šiši? Ako intenzívne? Jeden fejk sem, iný tam, to je všetko.



@Hajzelbaba



Ale áno.



@Antifunebracka



Takže ty si si vyžiadal zverejnenie mojej identity. No... keby som používal emotikony, ani neviem, ktorý by som tu teraz hodil, pretože žiaden nie je dosť výstižný na to, aby reflektoval môj terajší poryv. Každopádne ma teší tvoj záujem o moju osobu.



Pokiaľ sa mi podarilo urobiť z teba hlupáka, mrzí ma to, ale to tvoje vyžiadanie horespomenuté, to z teba urobilo asi niečo podobné, ako z Tika tá včerajšia fotografia v TOP. O tvojich tunajších trikoch radšej pomlčím, ty asi vieš, čo by som napísal.



A čo ma akože malo nasrať? Že tu ktosi "odhalil" môj fejk, ktorý bol od prvého dňa ako fejk zrejmý? Bratku, nebuď pukíňo. Ver alebo ver ešte viac, ale naozaj som sa bavil na tom, ako ktosi svedomito pracuje na mojom odhalení.







A inak, peace, pokús sa spávať pokojne v prípade, že budeš mať podozrenie na šantivosť nejakého môjho ďalšieho fejku.. A žmurk, si sympoš inak.
15 
 fotka
tysha  17. 8. 2011 17:25
mne sa strašne páči jak podaktorí (a je ich celkom hodne) berú tento (značne nefunkčný) birdz vážne
17 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 17:26
@Tysha



To aj mne. Dokonca sa uchyľujú k lustrovaniu fejkov. No nezrehoceš sa z toho?
18 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 17:40
tiko mal v topku v topke, lebo ja som ho poprosil, aby ju dal do fotoalbumu. lol, sa mi lubi to tvoje dokazovanie, ako nie si nasraty. zivot v sebaklame je hnusny, ze?
19 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 17:49
@Antifunebracka





Fúúú...



tiko mal v topku v topke



...a že ja som rozhodený? Srandovníčkov ako ty tu už bolo. A nechaj to už tak, nemá význam sa tu naťahovať. Počkaj si na večer, vyjdi pred domček, zhlboka dýchaj a rátaj hviezdičky. Bude to pre teba prínosnejšie ako zaoberať sa mojou maličkosťou. Alebo...



A chudák @Tikalok , ktorý doplatil na tvoju prosbu.
20 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 17:51
az sem vidim tu paru z usi, co ti stupa v snahe posobit pokojne a vyrovnane
21 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 18:05
@Antifunebracka



Hej? A čo ty na ňu? No... ešte, ešte. Presviedčaj ma, no!
22 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 18:10


24 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 18:12
@Antifuebracka



Áno. A nechcel by si fotografiu s pekným chlapcom?
25 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 18:26
neznevazuj moj nick plz. radsej s babenkou
26 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 21:28
@Antifunebracka



Nikdy by som si nedovolil... Ale zas ani pekný chlapec nie je na zašmarenie, nie? Dáme stretko a urobíme jednu spoločnú. A môžeš si vybrať, či sa mám tváriť ako Snaživec alebo ako Rádio.
27 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 22:24
na stretka s chalanmi nechodievam. aspon bonitu zober, nech sa mi oplati
28 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 22:51
@Antifunebracka



Raz treba začať. Nebuď taký úzkoprsec a zbav sa predsudkov týkajúcich sa robenia rozdielov medzi pohlaviami.



Nebol by som proti Bonitinej spoločnosti, no oplatilo by sa ti aj bez nej. Keby si len vedel, ako sa viem milo okúňať.
29 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 22:55
hmm no tak dobre, ale dojdi ty
30 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 23:00
@Antifunebracka



Tak dobre. Pošli pre mňa taxík, prosím. A kúp whisky alebo fernet a niekoľko fliaš bieleho polosladkého vína. Víno nedávaj chladiť. A utri prach a povysávaj, som alergik. A obleč si niečo slušivé.
31 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 23:03
akoze ty sa chces stretnut a toto mi nakazes? navyse nepijem
32 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 23:08
@Antifunebracka



No počkaj, bratu. Si napísal, že mám dôjsť. Zdá sa ti nemiestne, že som položil pár skromných podmienok?



Inak, kto sa pýtal, či piješ?
33 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 23:21
no neboli ktovieako skromne. nemozes proste dojst len tak bez cavykov?
34 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 23:26
@Antifunebracka



Ani ja nie som ktovieako skromný. O to väčšia česť pre pána. A smola k tomu. Nemôžem dôjsť bez cavikov, mám ich už nachystané v termotaške.
35 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 23:29
celkom by ma zaujimalo, aku maju take caviky farbu
36 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 23:31
@Antifunebracka



Nejde o farbu, ale o chuť! Keď dôjdem, dám ti z nich jednu tretinu.
37 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 23:34
mno a ako teda xutia?
38 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 23:36
@Antifunebracka



Ksutia pekne. Ak chceš, ukážem ti, ako sa tvári Giulia po ich požití.
39 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 23:43
konecne nejaka zenska. kto je ta giulia?
40 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 23:48
@Antifunebracka



Je to moja nevlastná sestra. Je divná.
41 
 fotka
antifunebracka  17. 8. 2011 23:49
aaaa foto nemas?
42 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 23:55
No zaiste. Však je zlatá? Takto ťa pozdravuje, že až.



[IMG]

[/IMG]
43 
 fotka
jasnezesnazivec  17. 8. 2011 23:56
44 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 00:03
podla mna si to ty! toto co za kriza identity? zavolam na teba hluzara a budes s nim mat terapie
45 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 00:08
@Antifunebracka



Kto ja? Snaživec, Rádio, alebo... ? Nevedel som, že Hluzar je terapeut. Ja len dúfam, že aplikuje šetrné metódy, pretože nerád by som prišiel o niektoré z mojich EGO.



Ozaj, a čo tvoje?
46 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 00:14
ty si taka trojjedina osoba. moje stale nezvestne
47 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 00:22
@Antifunebracka



Ty sa mi vysmievaš? Že trojjediná? Ty si ešte nenašiel môj ďalší fejčík? Dám ti také minivodítko. Nevyzerám tam tak svojsky pekne a mužne ako Snaživec, som skôr za androgýna.



Ale už sme veľmi ustaté, ideme hajkať, takže drobnú noc, synak.
48 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 00:45
no ved 3jedina - ty, radiophonic a brunari, co ti na tom nesedi?
49 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 11:43
@Antifunebracka



No je stále málo. Brunari je žena, pokiaľ si dobre spomínam, a v jej albume som nevidel moje fotografie. Alebo... žeby predsa?
50 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 16:09
tak inych androgynov som tu nevidel. musis ten nick viac spropagovat
51 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 16:22
@Antifunebracka



Máš pravdu, málo sa mu venujem. Možno som ťa trochu pomýlil, alebo si si nepozorone prečítal, čo som napísal. Nemám v albume androgýnov, ale seba v mierne androgýnnej podobe, synak.
52 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 16:26
jaj tak taky mi tu nik nenapada. uz som sa s tou tvojou 3. tretinou aj bavil?
53 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 16:30
@Antifunebracka



Nespomínam si, ale asi skôr nie. Keď budeš dobrý chlapec, ozve sa ti.
54 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 16:34
a ked budem zly tak nie?
55 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 16:40
@Antifunebracka



Ale však ty si dobrý, ne? Takže nebuď pukíňo a pokojne čakaj, čo sa bude diať.
56 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 17:12
preco myslis, ze som dobry??
57 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 17:31
@Antifunebracka



Nemyslím si, ja viem, že si. Nemôžeš byť iný, keď si prejavil interes o moju drobnosť.
58 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 17:54
no na tom nieco bude. hoci poznam i lepsich ludi nez som ja
59 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 18:16
@Antifunebracka



Aha, aký skromný. Toto je tiež dôkaz o tvojej dobrej dušičke.
60 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 18:17
xixi prestan, bo sa budem pyrit
61 
 fotka
jasnezesnazivec  18. 8. 2011 21:41
Antifunebracka



Ale čo si ?!?!?! Šak sme nejaké chlapi.
62 
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2011 23:51
len potom taguj ma, poprosim
63 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 14:30
@Antifunebracka



Aha, pardon. Inak, ty tu máš tiež dosť svojich fejkov. Máš pomerne nezameniteľný štýl písania.
64 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 16:19
65 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 17:38
@Antifunebracka



Ale neboj, nebudem lustrovať, či sa nemýlim. Ale... tiež provokuješ.
66 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 17:39
nie, prave naopak, ja by som bol velmi rad, kebyze mi povies, ktore fejky su moje a aj to zverejnis, samozrejme, s pa3cnymi dokazmi
67 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 17:57
A nebuď ro100pašník. Mám podozrenie, ale žilky mi to neruve, takže ich nechám naďalej žiť ich životom a o dôkazoch už ani náhodou nesnívam. Možno tvoj kamoš detektív by mohol... ale... pre mňa by to zaiste neurobil, fňuk.
68 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 17:58
@Antifunebracka



By si si už mohol pomeniť nick, tento je nevkusne dlhý. Alebo dať mi linka na fejka s kratším názvom.
69 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 18:00
posnazim sa dat si nieco kratucke, ako radiophonic abo jasnezesnazivec
70 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 22:12
@Antifunebracka



Inak, ten @Radiophonic , to by nebolo zlé. Uvažoval som, či práve on nie je náhodou jeden z tvojich fejkov, hm?
71 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 22:31
nie, ja som jasnezesnazivec a trpim tu samomluvou
72 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 22:44
@Antifunebracka



A vieš, že som si aj myslel? Podobáte sa trochu. To znamená, že na profilovke a na fotografiách v albume si ty? Si feši.
73 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 22:46
hhe dakuhem aj ti si simpaticki no len lenkla mi vravi ze som muzni len musime este popracovat troskhu
74 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 22:59
@Antifunebracka



a kot som ja? sak jamne vravela,ze aj aj som mzny, ale prto mi dala aj viktorovi take trbleitave cone tiene ze aby trohcu zmiernila nase velm muzne vizatovanie(rolf)a potmo sme vizerali jak cudaki
75 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 23:18
no ja viem ale sak ten viktori furt zazeral a kmne sa tazko tvrilo bo ja neviem ako vuizerat ked sa niekto pozera a som maôl stresi
76 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 23:28
ale sak ot nic,ze sa zazreal to on stale ked su nablizki pekny chalpc ked mu poveis,zeby si da tie trbliektaa dvolis um aby ich dal aj tebe tak bude v setko okje
77 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 23:28
78 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 23:37
:dalel enke sda pootm nepaci ked sa moc trblietam na gfotke : potom na mne krici, ze sa moc leknem a ja chcem posobit muzne a to s trblietkami nevyzeam
79 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 23:42
@Antifunebracka



ale ja si i myslim,hze ty stale vizeras dsot dobre mzune taze trbleitka sa nemusis hnabit a este si mislim,ze si neni lenkyn tip,ale ot nic lebo s vikotorom je tiez sradna
80 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 23:43
@Antifunebracka



A kde lenka natebe krici,ta ju to aisi boli (rolf)















ked nosis trtblietka
81 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 23:47
ty si taki ftipakr a preco so nmeni lenkin tip? onen neni nam ozne tipiärogl)?ved ja si mislim ze savoiem fore tvarit na dfotke
82 
 fotka
jasnezesnazivec  19. 8. 2011 23:53
@Antifunebracka



Ale ska je na muzn tipy,ale ty is asi neni dost tak jak ja smiley:kde budes dobry tka ti zajtra ukazme,ze jak musis vizerat aby si sa elnke pacil dobre???????????????????????????????????????
83 
 fotka
antifunebracka  19. 8. 2011 23:56
no tak dobtre tak ja sa teda budem tesit ale nasklam ma a odoftotz dakedy aj tui lenku
84 
 fotka
jasnezesnazivec  20. 8. 2011 00:05
@Antifunebracka



ibaze oan je teraz na dovo lenke taze asi ti budem moc poslat len n eco zo starich zasob albeo ti velmi sklame a bude az kde sa vrati lneka a ona s nechce fotit,lebo hovori
85 
 fotka
antifunebracka  20. 8. 2011 00:18
lenka je na dovéolenke? a co hociori?
86 
 fotka
jasnezesnazivec  20. 8. 2011 23:45
@Antifunebracka



isla,elbo sa uz citila v elmi preracovana.ale nebojsa,lebo ked sa vrti ta ti moze tzrobit niaku fotku a hovorila,ze onw sa nerada foti,lebo z e neni fotogenova
87 
 fotka
darkkizz  21. 8. 2011 13:25
Celá táto "aférka" ma nejako obišla celkovo. Ale ... toto bol paradoxne zrejme najlepší blog, aký som tu kedy čítala.



Samozrejme, že niečo sa ku mne "dostalo" ale mňa nejak tieto fake veci nezaujímajú. Kto si chce spraviť fake, tak nech. Určite by som nepátrala po tom, kto to je alebo by som sa nerozčuľovala, že z nás robíš debilov

To je smiešne.



@antifunebracka prečo to tak riešiš? Pri tvojich komentároch mám pocit, že som v súdnej sieni za nejaký závažný prečin
88 
 fotka
jasnezesnazivec  21. 8. 2011 17:15
@Darkkizz



Páči sa mi tvoj postoj. Nech si každý robí, čo chce, pokiaľ druhých neuráža. Vďaka za pozitívne hodnotenie blogu.
89 
 fotka
antifunebracka  22. 8. 2011 19:01
no odobtrea, jet a nova fotka sa mi luvi ako to spvila preofesijonalne

@darkkizz to jest tvoj nazor. mne sa zas nepacia fejky, hlavne vo svetle toho, co sa tu deje v poslednej dobe - ze ich je tu uz viac nez normalnych userov
90 
 fotka
jasnezesnazivec  22. 8. 2011 23:22
@antifunebracka lae to robil vikotor :ne lenka aaj mne sa to pac,a dufame ze si spokony lebo ja smo
91 
 fotka
antifunebracka  23. 8. 2011 01:19
ta toten viktor to paradne zorbkal sa mi lubi jak to prfowesinalne vifotosopocal
Napíš svoj komentár