Prekonala som sa. Môžem hrdo povedať, že som sa prekonala. Nikdy som nespievala pred toľkými ľuďmi. Ale nikdy nezabudnem na tú chvíľu, ten potlesk. Dobre, stačí už hovoriť o mojich pocitoch.
Včera, keď sme zatvorili Wonderland mi Risa vysvetlila ako používať kartu a kedy začínam výcvik. Na otázku odkiaľ vedela o tej pesničke mi odpovedala iba: „Agenti.“
Dnes sa dozviem ostatné. Nevýhoda je, že začínam hneď po škole a potom musím večer ešte aj pracovať. No vlastne spievať, ale iba jednu záverečnú pieseň.
Tak a je to tu. Idem do Wonderlandu. Už sa nemôžem dočkať toho údajného výcviku. Pred školou ma už čakalo auto. Luxusné Audi. Šéf má teda dobrý vkus. Nasadla som a šofér naštartoval. Chvíľu sme ešte čakali. Bolo mi to čudne, no v tom som zbadala Shua. V tej chvíli mi doplo prečo stojíme. Nasadol bez slova a vyrazili sme. Trvalo 10 minút kým sme prišli do Wonderlandu. Pred bránou na mňa čakala Ris. Mala ma totiž na starosti. Aspoň niečo pozitívne.
„Vitajte. Konečne ste prišli. Ahoj Joja.“ objala ma.
„ Ahoj Risa.“ Pozdravila som sa.
„Šimon.“ Letmo sa usmiala, ako to vždy robila a priam naňho skočila.
„Ahoj Risa.“ Povedal tým jeho typickým chladným priam temným hlasom a opätoval jej objatie.
„ Tak tu sa musíme rozlúčiť. Poď so mnou Joja.“ Podišla som k nej a išla som za ňou.
„ Tvoj výcvik bude spočívať v tom, že budeš mať niekoľkých učiteľov, ktorí ovládajú živly. Si jedinečným kúskom v tejto tzv. skladačke.“ Zasmiala sa:“ si tu jediná čo dokáže ovládať všetky 4 živly. Ostatní ovládajú len po jeden.“ Pokračovala až sme prišli k Ruskému kolu. Čudovala som sa čo tu robíme, no skôr ako som sa to mohla opýtať Risa už otvorila tajné dvere. Vošli sme dnu a kráčali sme po schodoch.
„A sme tu. Títo 4 ťa budú učiť.“ Ukázala na troch mužov a jednu ženu.
„Teší ma.“ Povedala som.
„Dnes sa budeš venovať niečomu inému než štúdiu živlov.“ Prekvapilo ma čo povedala ale bola som celkom rada, že sa nemusím učiť. Vyšli sme z miestnosti a vošli sme do dverí oproti.
„Dnes začínaš výučbou strieľania zo zbrane.“ Nenamietala som len som prikývla. Vlastne som sa tomu potešila. Keď ešte žili moji rodičia s ocom som navštevovala strelnice takže mi to so zbraňou ide. Mám pre ňu cit v oboch rukách.
„ Je čas zoznámiť sa s tvojim učiteľom.“ Povedala mi a do miestnosti vošiel Shu. Shu?! To má byť vtip?
„Takže ťa bude učiť Šimon. Je najlepší strelec vo Wonderlande. Tak ja sa teraz s vami musím rozlúčiť. Čaute.“ Usmiala sa a odišla.
„To je tvoj prvý deň ,že Shiro.“ Povedal.
„Hej, prvý deň.“ Súhlasila som.
„Tak si vezmi zbraň.“ Ukázal na stôl plný zbraní.
„Ktorú?“ spýtala som sa.
„Ktorú si vyberieš.“ Tak som si teda vzala 2 FN-ky.
„Povedal som jednu nie 2.“ Upozornil ma, no ja som už s úškrnom na tvári namierila na terč a vystrelila z oboch zbraní súčasne. Tak ako na strelnici tak aj tu sa terče po výstreli priblížili k nám. Bingo. Nevyšla som z cviku, trafila som stred.
„Fúha, počul som, že ovládaš karate a šerm, ale toto mi nikto nepovedal.“ Žeby sa divil? Konečne o mne niečo nevedia.
„Vaši agenti zas nie sú až takí dobrí, keď si nevšimli, že každý deň strieľam z pištole.“ To som nemala povedať. Sakra.
„ Musím uznať, si dobrá.“ Usmial sa na mňa.
„Vďaka.“ Povedala som neisto. Potom išiel von z miestnosti. Začula som ho už len povedať: „Koniec hodiny. Môžeš isť.“

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár