"Upriamte pozornosť na niečo dôležité," znel hlas z éteru rádia. Trochu chrapčavý, to asi pre tú kopu prachu, ktorý sa za tie roky nepoužívania daného prístroja nahromadila na ňom a vôbec nepochybujem, že i v ňom. "... Nezabudnite, že každý z nás robí denne mnohé veci, ktoré sú zbytočné. Napríklad sedenie pred televízorom a pozeranie filmov. Veď to je vhodná doba na nejaké maličkosti. Niečo na zamestananie rúk či dokonca nejaké cviky. Využívajte čas naplno!" Začínal ma nudiť. Mal plné ústa konania, a potom ho vidieť, ako si dve hodiny lofní v kresle a podpisuje vlastné knižky. Veru áno, úspešný to človek. Ľudia chcú byť klamaní. O to ironickejší je názov jeho knihy, Neklamte sa!.

Veď jasné, načo by sa klamali, oklame ich on. Lebo sa chcú nechať. CHcú počuť, že život bude lepší i v prípade, že nič nezmenia. Poznáte to predsa, nie? Taký Zuckerberg. Nespravil nič iné ako odvtedy. Len sedel za počítačom, ťukal do neho a zrazu je z neho miliardár. So simple.

Napriek tomu však každý vraví ako sa narobil. Pokrytci. Aj ja som nemohol sedieť na zadku, keď som chcel niečo dokázať. Začalo to nepredanou paradajkou. Ponúkol som ju a zarobil. Následne kúpil dve, ďalší deň tri a po mesiaci som už obchodoval s celou bedničkou. Po roku som mal prvé auto, pribudli i ďalšie druhy zeleniny a teraz... Teraz mám vlastnú distribučnú sieť. So simple.

Nie, nie som tu preto, aby som sa chválil. Len mi prišlo vtipné počúvať zaručené rady niekoho, kto okrem marketingu vlastne nič nevie. Ale áno, zarába mu to. A o tom to celé je. Nič nerobme a zarábajme. Ľudia sa na to chytia. I on povie, že nič nerobil a zarobil. Akurát že vymyslel spôsob ako zarobiť na nich. Veď oni to raz zistia. So simple.

Ľudia sú hlúpi. V obchode majú kolu v zľave, oni idú na kofolu do "pohostinstva, kde ich pollitra vyjde viac ako 2l v obchode. Vlastnia chatu v horách, ktorú im kdekto závidí, ale idú tam len raz v roku a na dovolenky lietajú kade tade po svete a potom nadávajú ešte ako tam bolo zle, a tá voda a ... Dajte im však zaručený recept na niečo a 100% sa chytia.

Taký recept na schudnutie. Určite ste ho vyskúšali aj vy. Že nie? Pche, neklamte sa. A prečo ste potom minule kúpili ten celozrnný rožok miesto troch "tukových"? Kvôli názvu určite nie.

No konečne ten chlapík stíchol. Kto to má počúvať. Sediac tu priviazaný v kresle a nemôcť to vypnúť je to celkom utrpenie. A hentí odišli. Myslia si, že nájdu trezor a že ma rádio upokojí. Možno by, ale to by tam muselo ísť niečo iné.

A to celé len preto, že som nevedel povedať "najvyrukuvyč.. , najvyrukyčko.. " ale veď vy viete.. Celé to vlastne začalo takto:

to be continued

 Blog
Komentuj
 fotka
depropex  7. 3. 2011 11:05
najvyrukavičkovanejší rukávičkár , to som spravil raz jazykolam ktorý ešte nik nedal tak rýchlo ako ja
 fotka
randomgirl  7. 3. 2011 14:38
@depropex rukávičkár je akože niečo na odkladanie rukavičiek??
 fotka
depropex  7. 3. 2011 16:12
@randomgirl je to jazykolam
 fotka
sarah_whiteflower  7. 3. 2011 22:37
Až na tú hrúbku v nadpise je to fajn, ale mám z toho zmiešané pocity, vlastne sa v tom ešte nevyznám, ak narazím na pokračovanie, prečítam si
Napíš svoj komentár