Vošiel rýchlo do vnútra . Ešte predtým ako zatvoril dvere, stihlo vletiet pár vločiek ktoré sa hneď ako vošli do izby roztopili . Ako všetko to v čo veril .

Chcel mať pokoj pred svetom , pred realitou , pred ... pred všetkym tam vonku .Už nechcel ďalej bojovať ako to robia všetci tý , čo to nezvdali .Nevládal nemohol, nechcel .

Už mu to bolo jedno. Pretože už nevedel čo ma robiť ,sadol si do kresla. Rád v ňom sedával len tak s čistou hlavou , nemyslieť na nič . Bolo z neho vidieť do okna , ako sa mraky preháňajú po oblohe ,ako neaky dravý vtak čaka na svoje obete a neska sa stal obeťou on .Sedel, a čakal až kym sa zotmie .Pozeral na hviezdy ,stále s tým nechápavím pohľadom ako vždy keď v ňom sedel .

Uvažoval čo ďalej. "Ísť spať ?" možno . Nemal náladu niečo robiť . Mal sto chutí zo všetkým skoncovať , no čo to pomôže . Len viac bolesti ostatným . A to nechcel .

Ľahol si . Zavrel oči. Zaspáva . Konečne pokoj . No nie nadlho . Ráno zase vstane a vráti sa do sveta v ktorom každé jeho rozhodnutie je buď dobre alebo zlé . Zlé je vytrestané . Za dobré nech nič nečaká , taký je tento svet .

Všetky jeho omyli . Každý zlý krok ktorý urobil ,aj keĎ nevedomky ,sa nabaľoval .Ako jedna veľká guľa , čo guľa , celá lavína ho zasipala naraz . A chcel sa skryť niekde do kúta . No teraz spí . Nepokojne sny nim lomcuju ,ako nikdy predtým ....



hehe tak toto ma napadlo včera keĎ som nemohol zaspať tak ak chcete niečo napište a tie chyby si nevšímajte snažil som sa písať čo najlepšie ako som vedel . Diktáty mi nikdy nešli ... nj musel som to sem naisať ... OK to jest vše

 Blog
Komentuj
 fotka
sixseved264  21. 1. 2010 21:35
D....to ta kedi napadlo .....natpis bi mal bit moj zli den
Napíš svoj komentár