Mal som vtedy 18 rokov a bral som všetko čo bolo aspoň trochu pekné a dýchalo. Samozrejme, že myslím na ženy. Už si presne nepamätám ako som sa dopracoval k tomuto exempláru, ale bolo to zrejme niekde na našej dedinskej diskotéke. Obaja sme mali už niečo popité a zrazu sme boli u mňa doma. Vhupli sme na to hneď z ostra, priam som z nej strhal ľahunké letné šatočky a ona zo mňa stiahla moje krátke nohavice. Viac totiž nemusela. V lete som chodieval vždy naostro, bolo to príjemné a skracovalo to aj čas k priamemu aktu. Plný vášne som ju začal bozkávať na perách, krku, prsiach až som sa dostal k pekne zastrihnutej broskyňke. Jazykom som pár krát zatočil okolo klitorisu a poriadne sa rozlízal. Po chvíli vášnivého lízania, v tom najlepšom lízacom opojení, si dievča z ničoho nič prdlo priamo mne do tváre. Prd to bol naozaj statočný, až mi moje očné riasy a viečka rozvialo. Naplo ma na zvracanie. Po momente prekvapenia, keď som sa už spamätal po tom šoku, som sa zodvihol a prihovoril som sa jej. Prosím ťa zbaľ sa a odíď. Bez slova počúvla. Ja som ostal sedieť na posteli ešte hodný čas, kým mi došlo čo sa vlastne stalo. Veď ona mi prdla priamo do tváre. Nejaký čas som šušky nelízaval bo som mal čerstvú traumu. No trauma ustala a po čase som opäť lízaval. Teraz už na to spomínam ako na veselú príhodu.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
no2  1. 3. 2014 00:32
mozno ta uz brala ako frajera minule tu bolo akurat nejake forum ci prdite pri frajerovi/frajerke ... tak to trosku uponahlala a ty si ju hned poslal domov, to sa robi? ...
 fotka
attis  1. 3. 2014 12:31
Gurmán
 fotka
blanchel  1. 3. 2014 12:33
bola velmi vzrusena a uvolnila sa ... to je celé
 fotka
n0win0u  1. 3. 2014 12:36
ti mohol skor do tvare prdnut traktor v 70km*h^-1
 fotka
willbebetter  1. 3. 2014 16:45
dnes mam pocit ze tu citam len vyplody samych pridrbanych ludi. tak sa stalo, a co? lebo ti to uuuuurcite urobila zamerne, kazde dievca prdi rado chlapom do tvare, to si nevedel?

@3.
 fotka
door  2. 3. 2014 12:54
krásne napísané, to sa musí uznať..ako vystrihnuté z volovin
 fotka
padlyanjel  2. 3. 2014 14:42
" a bral som všetko čo bolo aspoň trochu pekné a dýchalo. " to uz je ake zufalstvo ? riadny chudak...
 fotka
nicolkaa  7. 3. 2014 09:40
wow, blog nominujem za picovinu tyzdna
Napíš svoj komentár