Ak máš práve zlomené srdce aj keď to fyzický nie je možné alebo sa cítiš zničený zo všetkých tých bezvýznamných vzťahov bez lásky, alebo nebodaj miluješ niekoho kto nemiluje teba, prečítaj si tieto riadky.

Jedného dňa, padne do tvojich očí hviezda, nebude to naj-ligotavejšia hviezda vesmíru ani tá najkrajšia hviezda vesmíru, nebude to ani hviezda z Hollywoodu, bude to len obyčajné teleso ako každé iné ale ty sa doň zamiluješ. Pretože v tvojich očiach to bude hviezda. 

Jedného dňa sa zobudíš vedľa osoby, ktorá ti hneď z rána daruje úsmev a unavený pohľad tých najkrajších očí aké si kedy videl.Dáte si spolu raňajky na slnečnom balkóne alebo v posteli počas sychravého počasia. Budete chodievať na tie najkrajšie miesta, ktoré obaja milujete a budete šťastní. Nebude to síce osoba akú si si vysníval v hlave, bude to však niekto, kto dá tvojím horkým perám sladkosť a tvojím smutným očiam život.Zapáli ti plameň v srdci a to jedinou iskrou.Nebude mať dokonalé telo ako si si ho predstavoval ale bude tvojou "dokonalou osobou", hviezdou  a to len preto, že v sebe bude mať čaro,ktoré si nikdy v ničom a nikom nevidel. Bude presne tým zázrakom, v ktorý si nikdy neveril.Ak máš pocit, že pre teba takáto osoba neexistuje, mýliš sa. Na každého z nás niekto čaká to len my sme stále zaslepení niekym, kto v našom srdci už dávno nemá miesto no stále  v ňom zotrváva. Nehľadaj nikoho nasilu, buď len otvorený novým veciam, rob čo miluješ, spievaj, tancuj, smej sa, buď šťastný a tvoja "dokonalá osoba" si k tebe nájde cestu sama. Možno to nebude dnes ani zajtra ale raz to príde a ty objavíš všetky cesty k šťastiu naraz.

Skôr, ako sa to stane, začni milovať samého seba, miluj svoje krivky,svoje chyby a predovšetkým, zabudni na minulosť a to, čo bolo pretože ak to nevydržalo, nestálo to za to.Až vtedy budeš ochotný milovať aj niekoho iného.Tvoja cesta k šťastiu je tvoja "dokonalá osoba" píšem to v úvodzovkách pretože dokonalý človek neexistuje no ak sa zamiluješ spoznáš dokonalosť pri každom  pohľade na ňu alebo na neho. 









 Blog
Komentuj
 fotka
minion7  5. 8. 2019 09:12
 fotka
quattroformaggi  5. 8. 2019 09:41
@sponkabob ako pre teba
 fotka
antifunebracka  5. 8. 2019 16:15
Tak! :S
 fotka
tanickina  6. 8. 2019 06:17
Jeeeeeeej
 fotka
primitiv  7. 8. 2019 13:12
Milý blog Také milo naivné.
 fotka
jupi  7. 8. 2019 18:21
 fotka
samtord  10. 8. 2019 22:28
Nooooo, tiež by si toto napísal koncom marca 2018.
Napíš svoj komentár