Mnoho chalanov sa vyhovára pri sexe že su mu kondómy malé, nevyhovujú ima je im trápne sa nimi zapodievať, niektorým dokonca penis "klesne" kým si hho nasadia(Nasazovanie kondomu dokáže narušiť intimitu a znížiť sexuálne vzrušenie, které před milováním závratne graduje)alebo niektorý len jednoducho z macherstva nesúložia cez kondóm.
Výhovorkám by mohlo odzvonit! ! !



Zdá sa, že vo svete pánskej ochrany tu už bolo všetko. Farebná, s príchuťami, s výstupkami... Nuž ale prezervatív v spreji?


Čo to vlastne je?

Kondóm v spreji má veľmi veľa výhod. S ním sa už totiž žiaden chlap nebude môcť vyhovárať, že na svoju „veľkosť“ nevie zohnať prezervatív. Sprejový padne všetkým ako uliaty. Rovnako už neobstoja ani argumenty, že nasadzovanie kondómu prerušuje intímne okamihy.

No a z našich spální by sa mohol vytratiť aj stres zo zvliekania či praskania latexových pomocníkov. Hudba budúcnosti znie príjemne – muž vsunie penis do nádobky so sprejom, stisne tlačidlo a jeho úd sa pokryje rovnomernou vrstvou latexu. A to úplne dokonale, od koreňa až po špičku. Vedci tvrdia, že celá procedúra by mala trvať asi 5 sekúnd.

 Návod
Komentuj
 fotka
chors  28. 5. 2009 13:11
capina...
 fotka
justsmile  28. 5. 2009 13:28
no..skoro nikto to nepozna,takze je este tazko o tom hovorit...Frajerov kamos to pouzil,ale uplne na inom principe ako som nasla na nete...ja tomu moc neverim,ale mozno v buducnosti tomu bude verit viac ludi ak sa do §§odskusa§§
 fotka
stmortiis  28. 5. 2009 15:17
podla mna je to dobry napad ja klasicke kondomy nemusim teda vobec nemusim a toto by som brala
 fotka
jaro1991  28. 5. 2009 15:52
by ma zaujimalo ako to funguje... ze ako vznikne nieco take ako kondom ked to nasprejujes... a ci to je bezpecne...
 fotka
miro016  28. 5. 2009 16:19
tak myslim ze sa to uz aj predava.. som to nekde v madarsku videl.. ale velmi by som tomu nedoveroval.. aspon zatial ne.. ta rovnomerna vrstva sa mi na tom nevidi
 fotka
mucinka5999  4. 6. 2009 12:35
hmm no dobra vec hehe a mohlo by to fungovat preco aj nie?
 fotka
justsmile  18. 6. 2009 07:39
ked to budeme poznat viaceeri,,tak sa vsetkych nazor zlepsi...

ten frajerov kamos si to vraj dost poxvaluje

tak uvidime ...ci sa s tym ""spriatelime""
Napíš svoj komentár