Často krát premýšľam, čo sa deje okolo mňa.
Len tak sledujem ľudí.
Ich pohyb,artikuláciu,spôsoby...
Pripadám si iná.Nie som ako oni.Nepatrím tam.Som na inej vlnovej dĺžke.Pomaličky dospievam.Nechápem ich zmýšľanie a konanie.Prečo nie sú sami sebou? Prečo sa skrývajú za maskou a chcú sa ukázať v tom lepšom svetle? Fajn,ale prečo klamú? Klamú tak samých seba.
Život nie je len o tom, že mi kúpia nové oblečenie a môžem sa premávať po uliciach.Niekto nemá ani to.A nemá ani čo dať do úst.Je to veľmi kruté a smutné.Tak sakra prečo si ľudia nevážia to čo majú?! Veď majú zdravie,bývanie zadarmo a školu, ktorá im umožní vzdelanie.Stále je im málo.Stále chcú viac.Berú, ale nedávajú späť.Nechápem aj to, ako niekto môže byť slepý a vnímať len sám seba. Ako nemôže vidieť, čo sa deje okolo neho?


Už nebudem milá a zdvorilá len preto, aby som dokázala, že som slušne vychovaná.Som, ale od teraz už nebudem mlčať.Idem rovno, neobzerám sa. Zakopnem, postavím sa. Idem ďalej, nevšímam si okolie. Som tu sama. Stojím proti všetkým a je mi to jedno. Vlastný názor mám, o falošných ľudí sa nestarám, tak preto je lepšie ostať radšej sám/a.

_____________________________________
Poďakovania :
Som tak vďačná svojej sestre. Robí pre mňa všetko. Keby som ju nemala, tak som nikto. Práve ťa vidím ako si to čítaš a zdieľaš tvoj názor so mnou. A ďakujem, že mi opravuješ moje chyby v blogoch.
Všetkým haterom: milujem vás po takej dlhej dobe! Stále ma držíte nad vodou Cítim sa odolnejšia a silnejšia, čiže kľudne pokračujte v tom!

 Blog
Komentuj
 fotka
sipimoponkapa  6. 9. 2012 23:18
Aj ja tak velmi casto uvazujem... A vacsinou sa uplne zamotam v tych myslienkach...
 fotka
poke  7. 9. 2012 17:02
hardcore!
 fotka
wolskeoko  8. 9. 2012 12:25
vies o tom, ze 85% uzivatelov birdzu sa citi byt ina ako ostatni? Citia sa byt vynimocni. Tu si na spravnom mieste teda
Napíš svoj komentár