Vecerna hodina, televizia prave vysiela nejaky typicky americky film a komp u nas doma funguje na takmer 100% s mensimi vypadkami, naco sme si uz bohuzial museli davno zvyknut..

1.9.2007
Den ako kazdy iny, a predsa svojim sposobom tak neobycajne zvlastny..Po 26 hodinach s osobou, s ktorou sa citim uplne super, mi v hlave kruzia myslienky smerujuce k nemu...ano, vravim o chalanovi ako inak, bez nich to jednoducho nejde, no niekedy je s nimi tazko..

Zacalo sa to nevinne..Na prvy pohlad sa javil ako celkom v pohode chalan, sice posobiaci (aspon na mna) vacsim sebavedomim al. to bola len mozno uprimnost, s ktorou tak rozpraval o istych nedostakoch druhych, konkretnejsie mna..Toto a asi este trochu viac boli prve dojmy z neho..ale je to vlastne vsetko jedno, prvy dojem nie je vzdy tym spravnym a skutocnym, v skutocnosti je zbytocne si robit nazor na cloveka po chvili stravenej s nim, aj ked vsetko posobi tak jednoducho a prosto..
Neviem cim ma tak zaujal, mozno som bola len v tej chvili v slabom rozpolozeni al. v divnej nalade, kedze sa mi zdal aj napriek svojim reciam takym nejakym sposobom, takym cudnym sposobom pritazlivy a nieco ma k nemu tahalo, aj ked som vedela, ze v tomto pripade nema nejaky zmysel sa o nieco snazit, kedze sympatie boli viac-menej iba na jednej strane al. lepsie povedane iba na jednej strane boli trochu vacsieho charakteru nez u toho druheho.Tak sa mi to javilo..Preslo par dni, ktore stravil mimo uzemia tohto statu, nastastie pre neho, dalej nez len par km cesty autom..Ine prostredie, ini ludia, ine zvyky, ine vsetko...kto by uz len toto nebral? vypadnut prec odtialto a aspon na chvilu neriesit problemy suvisiace s domovom, skolou al. podobne..
Bohuzial, nic netrva vecne a tak aj on sa opat vratil do svojej RODNEJ KRAJINY - ze zvanej domovina..
Parkrat sa islo von a 25.7.2007 - 17:16/17 to prislo...Nie, nic srdcervuce ani nejak extra dojemne ci nebodaj take sladkoidne ako sracky v telenovelach..prislo len "Ano", odpoved na tak nezvyklu a urcite nie casto kladenu otazku ....................................
Presiel mesiac, lepsie povedane ubehlo viac ako 5 tyznov od tej onej udalosti a ...co dodat? Vtaky spievaju, plody rastu, ludia sa miluju a ...nie je to celkom takto, deju sa samozrejme aj zle a neprijemne veci, ale...uz dlhsie nic zle, neprijemne ani nic inak negativne nevnimam, teda mozno okrem nedostatku kvalitnych veci v TV, ale to uz tak podstatne nie je..Chcem len povedat, ze uz poznam ten pocit, ked clovek rano vstava a ma sa na koho a na co tesit, ma nad cim premyslat, ked nie je zrovna po ruke situacia o globalnom oteplovani al. vymretych dinosauroch..Tento pocit je super, je super, ze ho poznam a este lepsie je, ze poznam chalana, ktory mi takyto pocit dava kazdy den, da mi ho vzdy ked sme, a dokonca aj ked nie sme spolu..Doriti a ze ziadne sladkoidne sracky..hmm...vecerna hodina, nadbytok jedla, brat mimo izby spravia asi svoje..
Clovek sa moze snazit akokolvek, moze robit vsetko mozne, aby sa vyhol istej veci, ale ked uz jedneho dna pride, nie je mu pomoci...Nevravim, ze ho bezhranicne milujem, ze v nom vidim svojho boha, ze kvoli nemu zacnem nosit ruzove veci al. nieco podobne, vravim len, ze mi istym sposobom zmenil zivot, a preto a urcite nie len preto, vravia moje usta slova, ktore smerujem k nemu, ked pri nom lezim al. len vtedy ked sme spolu, a moja hlava je zaplnena otazkami a myslienkami, ktore sa z dost velkej casti tykaju prave jeho..dik za to, aj ked ty tiez nie si dokonaly..(osudny prd pri sledovani skejtakov v rakusku)

P.S. VAz si tohto blogu, druhy pravdepodobne uz asi nebude, kedze sa neskor asi uvedomim a riadne seba zan vysmejem...

a este nieco...terezia by si takyto blog tiez zasluzila...trochu o dost dlhsi a precitenejsi, ale spolocne porna vyjadruju aj to, co som nikdy al. len velmi malo a zriedka vyslovila

 Blog
Komentuj
 fotka
macbeth86  11. 9. 2007 06:21
Myslím, že tento blog si zaslúži komenty..

Vydaril sa ti (a nebolo len tým, že je tam čosi o mne a ver, či never, niekoho vnútri srdca veľmi potešil..
Napíš svoj komentár