Mám strach zo smrti. Klišé, ja viem. Proste... Nechcem byť nesmrteľný tým, že si na mňa ľudia spomenú, a vďaka nim budem žiť. Chcem žiť večne tak, že nikdy neumriem. (Woody Allen, aj keď nie doslovný citát... Zas nie som originálny teda.)
Kokso... žiť v spomienkach iných ľudí. Akože... Fakt? Po tom netúžim. Ne-za-u-jí-ma-ma-to.

Som hnusný človek, ochotný podstúpiť to, že uvidím mojich ľudí umierať, zatiaľ čo ja ostanem navždy mladý. Ave mne. Hlupák. Primitív.

Kurevsky sa bojím toho, že nebudem existovať. Nie som schopný si predstaviť to, že raz prestanem existovať. Ja viem, riešim hlúposti. Keď zomriem tak sa nemusím báť toho, že nebudem existovať.
Pretože nebudem existovať.
Nebude už nič.
Tú tmu neuvidím, moje oči, mŕtve, budú mať celkom na háku všetky podávané informácie.
A nenechám sa zpopolniť. Sakra, prečo by sa mal taký krásny človek ako ja premeniť na popol? Chcem zhniť.

Hééééj, okej, zostane zo mňa energia, keďže energia nevzniká, nezaniká, len mení formu. Ale aká energia? Po smrti telo ochladne, tepelná energia odkráča do okolia. Ostane po mne tepelná energia hej? Prší na mňa dážď a svieti jasné Slnko. Pôjde zo mňa veľa, veľa tepla.




Spätne si čítam to, čo som tu napísal. Mal by som vyhľadať uja Šlendriána, dám mu nejaké ťažké prachy, nech mi povie, že som len nepochopená obeť systému a predpíše mi pilule od p. Laca Bofekta.

Tiež by ma zaujímalo, prečo mám namiesto profilovky otáznik. Čo som nejaký pofidérny či čo? Ja si, sakra, nakreslím profilovku špeciálne kvôli Birdzu v GIMPe, a mám tu nejaký zakliaty otáznik? ( ? ) Dafuq, really?

Kamarát zadelil, že čaká na smrť, chce skapať, že to bude vyslobodenie z tohoto života. Opýtal som sa ho, že či sa chce zabiť, povedal že nie. Len že má blbú depku teraz. Chcel som mu povedať nejaké klišé, čo by mu pohľadilo dušišššššku. A nič. Nie som schopný. Neviem čo mu mám povedať na to, že túži po tom, čoho sa ja iracionálne bojím.

Pred hodinou som sa osprchoval, a zasa som spotený ako... Nejdem nadávať. Mám to proste p...reč idem.

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár