Aby som dokázala ľuďom čo mi stále neveria, že mám "z pekla šťastie" tak mám nový zážitok.

Štastie v podobe prázdnin v nemocnici, aspoň som nevymeškala školu. Je to skurvený zákon, že keď sa teším na to ako sa dobre cez prázdniny vyspím, tak sa stane niečo, čo tomu zabráni?

Poporiadku, nadránom o tretej som vyštartovala ako Enterprise vyzvracať si všetky vnútornosti, takto to pokračovalo až do skoro úplneho zrútenia organizmu. Nechápem čo to bolo za svinstvo ale bolelo to asi ako keď si z vás spraví družstvo vybíjanej figurínu.

Kričala som a vyhrážala som sa, ale ani to mi nepomohlo, pred posteľou a infúziou. Povedali mi, že zajtra môžem ísť domov a možno aj dnes ak mi to prejde. A presne preto NIKDY neverte doktorom. Sedela som tam ako zločinec na samotke do dnes.

Vďaka nepresnému počtu liekov som sa po piatich hodinách cítila celkom dobre, len ma bolelo celé telo. Postel bola hrozná, horšia ako z nacistického táboru. Bola na nej ružová plachta, mäkký matrac a bola tvaru sínusoidy. Spalo sa na nej teda "luxusne". Pokiaľ som ju nepodložila vankúšom a nejakou ukradnutou plachtou.

Prvá noc bola neskutočná, až ibalgin nájdený v mikine ma zachránil. Tie zlomyseľné osoby mi totiž nechceli dať ani lieky od bolesti. Keď som sa ráno zobudila jediné čo ma bolelo bol krk, ktorý bol, ako som si neskôr uvedomila, celú noc v dosť neprirodzenej polohe. Ale to prešlo.

Ako taký pobyt v nemocnici by sa dal prežiť, keby som v ruke celý čas nemala kanylu a keby mi v pondelok z krku nevyberali znamienko, ktoré svrbelo a pulzovalo ako sprosté, keď som sa prehadzovala. ďalej mi už vadilo len osadenstvo nemocnice a moji spolutrpiaci.

Rozhodne odporúčam každému

 Blog
Komentuj
 fotka
azel  2. 11. 2012 18:36
Fú, tak to ti nezávidím... Ale aspoň, že to nebolo nič horšie.
 fotka
kajousek  3. 11. 2012 07:06
Veď ešte to by mi chýbalo
 fotka
georg21  8. 11. 2012 21:35
koľko sťažností...
Napíš svoj komentár