Jednoduchá otázka. Lebo sú sexi. Sú ako svetielko nádeje v nudnom živote ženy, ktorá nikdy nič nezažila, že aj jej konečne do denníčka pod vankúšom pribudne zaujímavý zážitok. Ďalším jednoduchým dôvodom je risk. Kto by si chcel zahrávať so svojimi citmi viac ako naivná žena. Ako klinec do truhly poslúži chtíč dokázať si prevahu, zmenou charakteru nemenovaného somára.
Samozrejme tiež je to vec charakteru, čiže si cieľovú skupinu musíme rozdeliť na dve podskupiny.
Na "somár-hajzel", a "somárik".
Somár vo všeobecnosti znamená zväčša príťažlivú osobu, nadpriemerne sympatickú, prehnane chápavú, ktorá vám v ťažkej chvílu padne vhod, pretože vie samozrejme počúvať, poradiť, je galantná s hodinkami od DKNY a košeľou s krokodílom. Výzor zmenou spoločnosti zostáva len správanie je odlišné, typicky prijebané. Inak povedané sú to svine prašivé. Nie každý má šťastie na košeľu a hodinky ale v 90% prípadov sa správanie zhoduje.

Somárik je človek, úplne rozdielneho charakteru od prvého typu. Je to v podstate veľmi schopný a inteligentný človek s priemerne nastavenými morálnymi hodnotami, dobrým srdcom a prirodzeným zmyslom pre humor, ktorý vie ľúbiť až za hrob. Dôvodom prečo sa dostal do tejto kategórie ale je, že presvedčil okolie o tom, že somárom je. A tam nastáva problém. Vyzerá ako somár, a na verejnosti sa tak aj správa. Narozdiel od prvého nemá krokodíla nikde a hodinky má skôr vo vrecku na starej 3310.
Bohužial nedá sa to rozoznať len oblečením no uznajte sami. Takže ak to zovšeobecním tak sa výzorovo nápadne podobajú, teda rozlíšiť od seba pozorované podskupiny je prakticky nemožné bez dlhodobejšieho skúmania z bezprostrednej blízkosti. Pozorovaný nesmie byť upozornený na výskum a až keď sa začne správať prirodzene môžeme vyvodiť záver.

Aby sme sa dostali k jadru veci. Predstava, že ženy chcú somárov pozostáva v tom, že verejnosť je nedostatočne informovaná, žena je informovaná ešte menej a chudák chlap je v riti sám zo seba a ešte ho aj otravuje ženská, ktorá mu hečí do telefónu aká je sama a ako chce chlapa.

A teda čo má chlap robiť? Existujú len dve reakcie. "Somár-hajzel" ju pretiahne, privedie ju ku 7 orgazmom a kľudnému spánku, on odíde ešte spokojnejší a môže ísť pichať ďalšiu bezcieľne blúdiacu stratenú dušu.

Somárik príde spraví jej čaj, zapne romantický film, opijú sa, ona sa vyplače a keď odíde príde na to, že jej to nepomohlo a tak zavolá "somárovi-hajzlovi" a užije si svoju zaslúženú šťastnú sedmičku.

Keď sa na ďalší deň opäť vyplače aká bola sprostá a spala s náhodným sviniarom, príde vhod somárik, ktorý ju bude ľúbiť kým si ona nenájde iného alebo sa ona nezaľúbi do neho. Somárika to buď prestane baviť a tak sa z neho stáva "somár hajzel" čo zas spája dve cieľové skupiny v jednu, alebo spolu zostanú šťastne až do smrti spomínajúc na romantický film a pregrcané ráno.
Záverom teda zostáva, že nadpriemerná väčšina žien chce somárov keď sú nešťastné. A keďže ženy sú nešťastné stále, stále chcú somárov.
V podstate nechcú somárov, chcú sex.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár