Dnes v sprche ma zas napadla zaujímavá téma na uvažovanie. Premietla som si moje minulé vzťahy a zistila som zvláštnu vec. Zo všetkých vzťahov do ktorých som sa tak bezhlavo a celým srdcom vrhla som nakoniec utiekla. Prečo keď mi s tými chlapcami bolo tak skvele a dokonale na začiatku, na konci mi začali liezť na nervy a doslova som z toho vzťahu šprintovala?

Ako správne dievča som dnes bola omrknúť nový obchodný dom v Bratislave a pochválim sa, kúpila som si čižmy. Presne také na ktoré som minulý rok nadávala, presne také ktoré sa mi nikdy nepáčili a presne také aké by som mamke pekne vrátila ak by mi ich minulý rok kúpila. Dnes som sa na ne vrhla ako na udené. A poviem vám, absolútne sa mi páčia a som s nimi spokojná.

Týmto som si vysvetlila moju otázku na začiatku. Pre toto utekám zo vzťahov, človek sa proste mení a keď mi chlapec vyhovoval na začiatku, neznamená to že mi bude vyhovovať aj po pol roku, jednom, dvoch. Tak mi chlapci odpustite ak vás nakoniec vo vzťahu sklamem a odídem od vás. JA SA PROSTE MENÍM!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár