Skoro každé dievča vraví, že jej nezáleží na tom ako chlapec vizerá, že záleží na tom aký je vo vnútri, ale opak je pravdou. Ja som si nahovarala to isté... Ked ide dievča po ulici,tak kto ju ako prví okouzlí? Pekný ( nie moc chytrý) chlapec alebo chlapec co nieje moc pekný a číta si knížku? Každá se skôr obhliadne po tom krásnom šamponkovi
Ja som tiež kedysi išla po jednom takom, bol nádherný, proste taký ten po kterom ide skoro každá...
Už od malička sme se kamarátili, ale nikdy nebol niečim vynimočný, žiádnej krasavec, ale bol to úplne pohodový kamarát. Najlepší kamarát, lepšieho som si snad ani nemohla priat, myslela som si. Ked som s niečim potrebovala poradit, ked som potrebovala pomoc on tu pre mna bol. Budeme nejlepší kamaráti navždy, tvrdili sme!
Neskôr začal chodit s mojou najlepšou kamarátkou, nevidela som na tom nic zlé a moc som im to priala aby im to vydržalo, lenže on raz v lete odletel na dovolenou do Egypta a ked se vrátil? Vôbec som ho nepoznávala! Stále len rozpraval o nejakej jeho kamoškee, ktoru tam stretol, aj chovaním to už nebol on. Po nejakej dobe sme sa skoro už spolu nebavili, stal se z neho namachrovaný "frajer", co nemohol nosit nic ineho než značkové oblečenie, pretože by nebol dostatečne IN. Skoro všetky holky po nom išli, mohol mat každu na ktoru si ukázal. Nemohla som uverit svojim očiam, že toto bol môj najlepší kamarát. Chodili sme spolu do triedy a dokonca aj sedel za mnou v lavici, to pre mňa bolo najhoršie, nedokázala som mu odpustit to jak sa choval. Často som sa na neho dívala a vravela si co asi tie holky na nom vidia? Ved je to idiot nic iného... Myslela som na neho stále viac a postupom času som si uvedomila že som sa do neho zamilovala! Kedykolvek potreboval pri hodine ja som mu poradila, bola som šťastná že s ním môžem hovoriť a vnímá moju pozornost. Kolkokrát som dostala od učitelky vynadané, že nedávám pozor a miesto toho s ním debatujem. Párkrát som kvôli nemu dostala aj zlú známku z testu, ved aby nie ked som sa snažila skôr o to aby on napísal test na jednotku a na seba už som tak nejak nemyslela. Občas už sme spolu zas vyrazili von a ked urobil nejaký prúser ? Kludne som aj kvôli nemu klamala aby sa z toho dostal ... Bola som ním totálne okuzlená, cokolvek urobil bolo pre mna sväté. Neustále ma provokoval aj ked mi bolo niekdy nieco neprjemne mlčala som, iba preto aby sa náhodou na mňa nenaštval, nemohla som sa pozerat na to ked provokoval niekoho iného.
Totálne do neho zamilovaná som prehliadala jeho chyby, milovala som jeho vlasy, oči, jeho štyl...
Až jedného dna som sa dozvedela ,že nieje všetko tak úplne jak som myslela. Zatial co ja som bola do neho totálny blázon a domnievala sa jak je to úžasntný chlapec on ma za chrbtom sprosto ohováral! Ked som sa to dozvedela nechcela som tomu uverit. Bohužial som sa tu krutu zprávu dozvedela od viacerých ludí. ako mi to mohol urobit, to hral celu dobu na dva strany? Mala som tisíc otázok.. . Ked som potom prišla do školy robil akoby sa nic nestalo . Nechcela som o nom ani počut. Pýtal sa ma co sa deje. Ja som sa zmohla akurát na vetu: Ty sa ma pýtáš co se deje? On vraj nič nehovoril a o ničom nevie. Toto ma zabolelo skoro zo všetkého nejviac... Srab! ani sa nevie priznat! Toto nieje ten vysnívaný princ ,snažila som sa sebe presvedčit. Časom som už vedela jaký on je. Nemá žiadnu úctu k dievčatám. Dnes už by ma ani náhodou nenapadlo niečo podobné, že byc som sa znovu do neho mohla zamilovat ... Môžem sa tomu už iba smiať,aká som bola kedysi naivná

 Blog
Komentuj
 fotka
klaudiqaaa  26. 8. 2010 17:58
NErozmýšľala si nad tým že tých pár ľudí sa "spyklo" preotže videli že vám je spolu tak dobre? čudovala by si sa kam niekedy dokáže zájsť ľudská žiarlivosť... neviem no, ale kvôli tomuto by som to na tvojom mieste určite nenechala..
Napíš svoj komentár