Boli tri dni pred Vianocami, a ja som se vybrala so svojou malou sestričkou na prechádzku, v krásnej, snehovej krajine. Na hlavu nám padal studený sneh a ľahký vánok nám ich zase odfúkol preč.
Sestrička sa hrala v snehu, prišla za mnou, že by chcela pomôcť so snehuliakom. S úsmevom som jej povedala: ,,Veľmi rada ti pomôžu". Bola šťastná.
Začali sme kotúľat sneh, lenže posledna guľa, taá nejvätšia, bola strašne tažká a my sme ju za žiadnu cenu nemohli dostat k ostatním dvom..
Všimla som si, že z dialky nás pozoruje nejaký chlapec.. Mal na sebe krásnu čierno-modru bundu, rifle a na hlave čiapku.
Sestrička ma vytrhla z môho pozorovania cudzieho chlapca svojim volanim o pomoc so snehovou guľou. Šla som za nou,ale stačila som si všimnut, že se ten dotyčný približuje.
Bol už len kusok od nás a videla som, že na nás mávol.. Oplatila sem mu mávnutie a tím som mu asi naznačila, že môže prist, alebo aspoň on to tak pochopil. Nesmelo prišiel a pozdravil. Odpovedala som mu na pozdrav a on nám začal pomáhat. Ked sa na mna usmial, zastavil sa mi dych a v bruchu sa mi rozletelo milion motýlikou. Cítila som sa v jeho společnosti strašne krásne.
Volal sa Patrik.. Na prví pohlad som si všimla jeho úžasne tyrkysove oči, a jeho nádherný úsmev.
Začali sme sa rozprávať a ja som sa o nom dozvedala viac a viac vecí a zisťovala som, že máme mnoho společného..
Miloval motorky a jednu do konce mal, jeho otec bol policajt a mamka dizajnérka..
Rozprávali sme sa a nevšímali si čas.. Sestrička sa hrala a bola spokojná. Všimla som si, že se začíná stmievat ,a so smutným tónom v hlase, som mu povedala, že musíme domou. ¨
Povedal, že nás pôjde rád doprovodit. Suhlasila som. Po ceste sme si vymenili ICQ a číslo.
Vo vchode sme se rozlučili objatím a pusou na .. Bola som v siedmom nebi.. Mal horúce pery a na moju studenu tvár je pritisol tak pomaly a nežne..
Došla som domou a celý večer čekala či sa ozve.. Ozval.. Zobral ma von na druhý den.. Napísala som mu, kde se stretneme a on suhlasil.
Na druhý den som prišla na dohodnuté miesto a on tam už čakal.. To ma potešilo. Po hodine prechádzania sa, nám začala byt zima, tak sme si sadli do vyhriatej kaviarne a dali si horúcu čokoládu. Sadol si oproti mne a chytil ma za ruku.. Povedal mi, že sa sice dlho nepoznáme, ale pokiaľ chcem, možeme se spoznat vo vztahu. Suhlasila som a on sa ku mne naklonil a pobozkal ma. Moje studené pery si vychutnávali jeho jemné, nežné a krásne bozly.. Jeho pery chutili ako čokoláda a ked bol pri mne blízko, cítila som jeho nádhernou vônu.
Bol to nádherný den.. Domou som se vrátila až neskoro v noci a snad ešte dve hodiny som si sním písala..
Bála som se aby mi nenapísal po týždni, že ma miluje, pretože milovat človeka nejde hned..Bála som sa, aby mu nešlo len o to jedno.. Nešlo..
Každý den ma potešil niečím novým..
lenže.. Ubehl rok a my sme boly stále spolu..Zažívali sme hádky, krásné uzmierovanie, problémy, radost, štastie ,ale bol to krásný vztah.
Po Vianociach robili jeho rodičia snow party.. Bolo to super.. Nakonec bol ohňostroj a bolo to stašne pekné..
Druhý den, ked sme sa zobudili u sebe v náruči, cítila som, že se nieco stane.. A veru že ano..
V Ten den sme se spolu strašne pohádali a on z hnevu vytiahol motorku a išiel sa prejsť..
Išli sme z jeho otcom za ním.. Bol to strašný pohlad.. Nestihol se vyhnut kamionu a vyletel do stromu.. Stihol mi už len povedať: ,,Prepáč "...

 Blog
Komentuj
 fotka
cathiejess  17. 8. 2010 15:03
Krásne napísané len ten koniec brrrr ..mam s toho zimomriavky .. nemuselo to tak skončit ..ale v kažom prípade len tak dalej pekné fakt
Napíš svoj komentár