Dnes sa nechcem sťažovať. Áno, písanie zatiaľ pomáha. Viete, čo je na tom všetko najlepšie? Moje koncovky. Môj záväzok, že budem písanie končiť niečim pozitívnym. Pomohlo mi to uvedomiť si, že som na tom viac než dobre. 

Najkrajším pocitom na svete je pocit slobody. Ten pocit keď ráno vstanete, vidíte svietiť slnko a viete, že bude všetko v poriadku. Nech sa deje čokoľvek. Verím, že to je tá cesta, ktorú každý hľadá. Za posledné týždne som sa zbavila všetkej tej svojej nenávisti v sebe. Už rozumiem tým ľudom čo sa prechádzajú po ulici s úsmevom na tvári. Zistila som aký dôležitý je kontakt s ľuďmi. Keď na ulici stretnete neznámeho človeka, usmejete sa a on Vám to vráti. Potom príde ten vietor, ktorý Vami prejde a Vy viete, že všetko je tak ako byť má. 

Skutočná sloboda je zázrak. Nie je to len o tom, že si robím čo chcem a hnevám sa ak mi niekto niečo prikazuje. Skutočná sloboda neodsudzuje neslobodu. 

Nemám v živote žiadne plány. Čaká ma toho teraz veľa. Veľa ťažkých krokov, ktoré ovplyvnia moju budúcnosť. Ale ja sa nebojím. Viem. že bude všetko v poriadku. Viem, že to dám a vystačím si s tým, čo mám. Aj keď som si vždy myslela, že je to láska čo mi chýba. Že bez nej som stratená a iba sa túlam svetom kým nepríde. NIE. Lásky je všade dosť. Aj keď pri sebe nikoho nemám, cítim sa milovaná viac ako kedykoľvek predtým. Milovaná svetom. A som šťastná. Either universe has some soulmate for me or not. I´m fine with both. 

P.S. Ak máte niekto podobnú, prípadne úplne opačnú skúsenosť, budem čakať na Vaše komentáre   

 Blog
Komentuj
 fotka
savvym  7. 8. 2016 23:40
som sam uz nejeden piatok a uz ma to preto dlho tak nezerie. Najhorsie obdobie bolo po rozchode s frajerkou. Lasku nevyhladavam, chyba mi, ale neboli ma a nezomieram bez nej. Ved naco sa trapit, kym sa poriadne nic nestalo. Len sa nahanat za tym a byt mnohokrat sklamany, lebo ta je pica a ta ma ineho a ina na mna nema cas, jebem na to vsetko. Nelovim baby a preto sa velmi nevyznam vo vas, no nesnazim sa vyznat. Nemam zaujem. Najlepsie ked mam v praci pekne kolegyne, usmievame sa po sebe, oni su casnicky, ja pripravujem jedla, takze sa mihame okolo seba a malo na seba prehovorime. Ale aspon viem, ze tam su. Hoc minimalne jedna ma frajera, ale je v pohode. Neriesim. Ja som spokojny, ze tam nie su sami chlapi, asi by som pocuval cely den hip-hop a utlacali ma, ako to zvyknu. S babami je vsetko ine. Najhorsie len, ze vam nerozumiem.
Napíš svoj komentár