Bez teba by život nemal zmysel v tej chvíli by vážne stratil šarm...
tak toto sa spieva v jednej pesničke. Vždy keď počujem tú pieseň myslím len na jedno, myslím len na jednu osobu, na jedno dievča, ktoré pre mňa strašne veľa znamená, ktorú neskutočne ľúbim...myslím na moju lásku, pre ktorú by som spravil hocičo. Spravil by som čokoľvek len pre to, aby som videl že sa teší, že sa usmieva a je šťastná. Je šťastná so mnou tak, ako som ja šťastný s ňou.
Ako možno každý vzťah, aj náš sa postupne vyvíjal. Až postupom času sme si uvedomili čo pre seba znamenáme. Až po určitom čase som si uvedomil, že toto dievča je to najlepšie a najkrajšie čo ma mohlo stretnúť. Že to, čo je medzi nami je naozaj láska. A nie obyčajná, ale tá PRAVÁ LÁSKA. Postupne sme si vypestovali taký vzťah aký by nám mohol podľa mňa závidieť úplne každý. Samozrejme že tam boli aj nejaké hádky a nezhody, no všetko chce čas. Čas plynul a my sme sa ďalej a ďalej menej hádali a viac si uvedomovali, ako nás hádky od seba odlučujú.
V mojom živote sa odohralo dosť zmien (samozrejme že k lepšiemu) ktoré som „podstúpil“ dobrovoľne a bez násilia : ) zmien, ktoré sa uskutočnili len z jediného dôvodu a tým dôvodom je láska. Zmeny, ktoré môj život len obohatili a nič mu nezobrali.
Moje city k tebe sa dostali do takého štádia, že už naozaj nevie ako ti povedať že ťa ľúbim, pretože slovo ľúbim ťa a vôbec slová sú málo.
Priznám sa, že sa naozaj strašne bojím že ťa stratím. Bál som sa dať ti „voľnosť“ len z jedného dôvodu, že stretneš niekoho iného a o mňa sa prestaneš zaujímať. Bál som sa a stále sa budem báť, pretože si pre mňa všetko, strašne moc mi na tebe záleží a nechcem ťa nikdy stratiť. Láska vieš že ťa neskutočne ľúbim a ja viem že ty ľúbiš mňa. Ja chcem len jediné. Aby si bola šťastná. Či už so mnou alebo bezo mňa. Hlavne buď šťastná..........MILUJEM ŤA !!!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
dotheskaa  2. 12. 2008 18:34
waw na chalana uplne super napísané....

a prajem vám nech tá vaša láska vydrží.....vydrží.....vydržííí
 fotka
petika  3. 12. 2008 22:04
dpč..to je pekne. .. drzim palce...
 fotka
ada051  17. 1. 2009 17:13
juuuj toto ma chytá až moc za srdce je to neskutočne pekné,milé,krásne ....aaach... asi sa rozplačem naozaj je to úžasné....
Napíš svoj komentár