Málo kto bude vedieť o čom resp. o kom je tento článok ale aj napriek tomu som sa ho rozhodol napísať.. Pretože je to o mne, zo mňa a o mojom najväčšom šťastí ktoré ma mohlo stretnúť..je to o mojej láske ktorú strašne ľúbim.
Nebudem chodiť okolo horúcej kaše tak idem k veci.. áno, je pravda že sme spolu už nejaký ten čas, presnejšie dva mesiace aj pár dní, no cez tento čas sa v mojom živote toho strašne veľa udialo.. či už pozitívneho alebo negatívneho, cez tieto mesiace som zažíval pocity od výmyslu sveta.. od príjemných prekvapení cez sklamania až po tie nepríjemnejšie prekvapenia..Ty ( vieš o čom hovorím. Stalo sa toho naozaj strašne veľa.. na jednej strane je to aj dobré, po nejakom čase si poviem..mám skúsenosť a v dnešnom svete je každá skúsenosť dobrá, no na druhej strane by som určite nikomu takúto „skúsenosť“ (ak sa to tak dá nazvať) neprial  ... v ten okamžik keď sa to stalo určite nie.. a keď sa to stalo opäť...hmm...  akože všetko možné ma napadlo v ten okamih, len nie to, čo je teraz..priznám sa počítal som so všetkým ale s týmto určite nie..
Láska, aj takýmto spôsobom ti chcem povedať že ťa strašne ľúbim, ty vieš že som ti všetko odpustil, že ťa ľúbim, že ťa nikdy v živote nesklamem, že si pre mňa všetko a že posledné čo chcem je stratiť ťa.. ty vieš čo pre mňa znamenáš, že si pre mňa najdôležitejší človek v mojom živote a že vždy budem s tebou a pri tebe.. ĎAKUJEM ti za to čo všetko pre mňa robíš, že je všetko také super ako to je aj napriek tomu všetkému, ďakujem že sa kvôli mne meníš..to je pre mňa to najkrajšie čo si mohla pre mňa spraviť..pretože to dokáže spraviť naozaj len ten kto naozaj ľúbi  ja sa snažím aby si bola to najšťastnejšie dievča pod slnkom a aj naďalej sa snažiť budem pretože naozaj ma nič šťastnejším nespraví len to, keď vidím a viem že si šťastná ty...
Je pravda že to bolo medzi nami všeliake, že sme sa aj dosť často pochytili za somarinky a nebolo to najpríjemnejšie... za to všetko sa ti chcem ospravedlniť.. PREPÁČ mi za všetko zlé čo som ti spravil alebo povedal.. naozaj ma to strašne mrzí..
No keď sa na to pozriem z druhej strany..keby sa toto všetko nestalo asi by to nebolo teraz medzi nami také super..nie nadarmo sa hovorí „všetko zlé je na niečo dobré“ .. posledných pár dní je vážne super..možno aj preto že sme si konečne uvedomili že sa naozaj ľúbime a že hádky nás od seba len oddialujú a ubližujú nám.. som strašne rád že je všetko ako to je a dúfam že ešte straaašne dlho to takéto alebo len lepšie bude... LÁSKA.... ĎAKUJEM....ĽÚBIM ŤA!!!
..........BEZ TEBA BY ŽIVOT NEMAL ZMYSEL...........

 Úvaha
Komentuj
 fotka
ericiatko20  17. 10. 2008 13:03
hm...pekné...maš pravdu-všetko zlé je na niečo dobré...
 fotka
bietulko  24. 11. 2008 20:34
...užívaj si každú sekundu s ňou, pretože nevieš, ktorá bude posledná....ale prajem veľa šťastia ...pekný blog...joj keby tak všetci chlapi vedeli vyjadriť svoje city...prečo je to pri niektorých tak komplikované??
Napíš svoj komentár