Vravia že sme mladí a že nič nevieme, že to nezistíme až kým nevyrastieme. možno majú pravdu to neviem ani ja, ale viem že ja mám teba a ty vieš že ty máš mňa.
Neni hora na ktorú sa kvôli tebe nevyšplhám, nie sú kvety ktoré kvôli tebe nevytrhám, si pre mňa všetko keď som smutný zlepšuješ mi náladu, keď si neviem rady viem koho poprosím o radu.
Vravia že sme mladí, že to nevydrží dlho a že o nedlho budem kráčať po ulici s druhou. Ja viem že je to blbosť veď toto je láska navždy, môže nám to závidieť úplne každý.
Keď som s tebou tak som šťastný ,keď bez teba tak sám, môj život je tak krásny od kedy ťa mám. Chcem byť s tebou navždy neni to len klam, viem že ty máš mňa a viem že ja ťa mám. Ty si dôvod prečo plačem, dôvod prečo sa smejem, dôvod prečo hladný som aj dôvod prečo nejem. Si dievča s ktorým zaspávam, bez ktorej neviem zaspať, dôvod prečo sa ponáhľam aj dôvod prečo musím zastať. Keď som s tebou deň je krátky a keď bez teba tak dlhý chcem ti dať niečo čo ti nedá žiadny iný. Neboj sa pre mňa si len ty a žiadna bývalá, ty si tá víla ktorá sa mi vždycky v noci snívala. Teraz veru cítim sa jak naozajstný básnik, pretože len o tebe som schopný takto básniť. Neviem čo sa stalo asi musel som sa zblázniť, nikdy som nemyslel že život môže byť tak krásny. Prestal som veriť v seba a začal som veriť v nás, chcem byť s tebou navždy a nie iba krátky čas. Každý deň s tebou by som si kludne zopakoval ešte raz, milujem ťa, každý kúsok tvojho tela, každý vlas.
Najkrajšia si keď sa ráno zobudíš si dokonalá. S tebou ma baví svet, nikdy sa nenudíš si dokonalá. Už ma nezaujíma čo si myslia ostatní, pre mňa si jediný človek ktorý je podstatný. Moje srdce patrí tebe tak to pochop láska, náš vzťah je silný, nemôže ho rozbiť žiadna hádka. Keď som nervózny a unavený po celom dni, jediný kto mi vie zlepši náladu si iba ty.
Prepáč že som žiarlivý. Keby som nebol tak by som ťa nemiloval. Nemám dôvod neveriť ti, prepáč že som pochyboval. Prepáč že som nervák, odpusti mi chyby, si môj život láska a to bez pochyby. Som rád že ťa mám a nechcem byť bez teba lebo keď som neni s tebou tak myslím len na teba. Milujem ťa láska a chcem by s tebou navždy a môže nám to závidieť úplne každý. Keď som s tebou tak som šťastný ,keď bez teba tak sám, môj život je tak krásny od kedy ťa mám.

 Blog
Komentuj
 fotka
donald  3. 3. 2009 18:51
hmmm je to dobré, to si vimyslel ty alebo to odniekal máš???
 fotka
hyra  6. 9. 2009 01:10
ahoj prosím ťa kto je autor pesničky keď som s tebou tak som šťastný?
Napíš svoj komentár