Nikdy som nenapísal blog tak friško po predchádzajúcom, ale okolnosti si to vyžadujú...

Kedysi som mal najobľúbenejšiu kapelu. Kapela, ktorá v mojom detskom, školskom a veľakrát aj v mládežníckom živote znamenala veľmi veľa. Napriek tomu, že som už momentálne dobovo zdegenerovaný - počúvam to čo hrajú, hip hop, pop, rock, dance, punk a vlastne všetko možné (a nehanbím sa zato ) táto kapela ma chytá dodnes.

Prečo tu o tom splietam?

No lebo môj blog, alebo aj môj birdz na birdz.sk, sa vo veľkom točia okolo tejto kapely. Myslím si, že tá hŕstka skalných, ktorý si tento blog prečítajú už podla nadpisu (alebo prvých viet) vedela o akej skupine tu bude reč.

Áno jedná sa o Iné Kafé....

No dobre, ale stále ste nedostali odpoveď prečo tu o tom splietam?

" Každý z nás má svoje zamestnanie, ktorému sa chce prioritne venovať, ale hudba ktorú sme tvorili až príliš ovplyvnila vás aj nás na to, aby posolstvo IK skončilo. "

hehehe dobre je to trošku vytrhnuté z kontextu...

"dnešným dňom, t.j. 11.1.2010, ohlasujeme comeback našej skupiny Inekafe. Rozhodli sme sa fungovať modelom, ktorý bude prebiehať tak, že z hrania nebude povinnosť, ale zábava. Každý z nás má svoje zamestnanie, ktorému sa chce prioritne venovať, ale hudba ktorú sme tvorili až príliš ovplyvnila vás aj nás na to, aby posolstvo IK skončilo. Naše živé hranie bude vzhľadom na to preto veľmi obmedzené a to sa taktiež týka aj ostatných aktivít súvisiacich s fungovaním kapely. Tento rok naša kapela oslavuje svoje 15. narodeniny. Preto sme na tento rok naplánovali 3 koncerty."

Myslím si, že ďalší komentár to nepotrebuje. Iste, nejde o úplny comeback, avšak ako poznáme IK, určite sa novým skladbám a najmä koncertom (ktoré budú pre nás, deti prvej tretiny 90tych rokov, najdôležitejšie) nevyhnú a tak vďakabohu máme ich naspäť aspoň v tejto forme.

Blog je trošku trápny a bez vnútornej myšlienky. No moje blogy s vnútornou myšlienkou ostanú zväčša vždy nepochopené, tak na to nesejde. Jeden vecný blog neuškodí. Písal som ho najmä preto, pretože - týka sa čitateľov na birdz.sk - poprvé mal som tu kedysi v priateloch dosť fanúšikov inékafé (aj keď pochybujem, že to tu ešte navštevujú) a po druhé nenechal som si ujsť možnosť príjsť s touto informáciou ako prvý aspoň, čo sa tohto serveru týka...

 Blog
Komentuj
 fotka
tomice27  11. 1. 2010 16:14
Zaujímavé zhrnutie toho, čo sa nového udialo okolo tvojej (aj mojej) obľúbenej kapely
 fotka
zizisko  11. 1. 2010 16:46
aj ja som dnes dostala túto správu...strašne ma potešila!!! Dúfam,že sa na ich koncert dostanem aj ja
 fotka
kaylee  11. 1. 2010 17:30
dokelu mohli to dat na zajtra na moje narodky to by bol najkrajsi darcek pre mna
 fotka
siss  11. 1. 2010 23:09
Ja som hned vedela, že to bude o ine kafe !! a jediné čo lutujem, že viem, že tento rok žiaden z ich koncertov nenavštívim
Napíš svoj komentár