Za dva mesiace nás čaká stužková. Doteraz nikdo nič a zrazu: Kde to budeme mať ? Kdo vybavý DJa ? Treba si vybrať oznamká !!! Akých učitelov tam pozveme ? O môj bože. Kým sa my dohodneme, bude dávno po maturite.

Okej, je druhý deň, máme vybratú sálu. Budeme to mať (ževraj) v Redute.
Moment. V Redute ? Ste sa zbláznili ? Za 100 litrov sála a na žrádlo nám nezostane ? HA-HA. To radšeň poriadne jedlo dakde pod mostom. Mne je to v podstate jedno. Aj tak sa tam pojdem iba nažrať a pravdepodobne opiť. Okej, Reduta nie. Ale je tu nový problém. Aké oznamko ? Máme vybrané ? Máme. Otrasné. Ružové hviezdičky, už teraz sa cítim jak teploško. A čo heslo ? "Škola je super !!!" Paráda, to je konec.
Zatial sme vybrali novú sálu. V Rusovciach, kaštiel. Každý hneď: Čooo, v kaštieli ? To je super ! Omyl. Videli ste ho ? Šak to šopa u mojej babky na záhrade je v lepšom stave. Nevadí, je mi to jedno, hlavne, že zostane na jedlo.
Zdá sa, že už máme nové oznamko. Hmmm...neni zlé. No, Warhol to síce nieje, ale lepšie jak ružové hviezdičky, všakže ? Okej. A čo výzdoba, jedlo, parkovanie, hostia, učitelia ? To všetko treba vybaviť.

Ďakujem bohu, že to nevybavujem ja. Každý, ktorého čaká stužková by si z nás mal brať príklad, ako sa to nemá vybavovať. A môžte nás aj trošku polutovať. 4.B, Metodka.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
sandy114  23. 9. 2008 15:19
no dost skoro, my si vybavujeme uz teraz a sme tretiaci len
 fotka
petika  23. 9. 2008 18:11
hahaha...dost blbe..my sme oznamka riesili vyse mesiacia ale to este minuly rok...
 fotka
marla  23. 9. 2008 18:53
my mame komplet vsetko uz asi od maja vybavene a program kedy bude cvicit?? hodinu pred?... ci aj to skoro?
 fotka
kestur  23. 9. 2008 19:01
mam taky pocit ze program bud nebude , alebo to bude cista improvizacia
 fotka
johnny89  23. 9. 2008 21:55
my o programe nemáme šajnu, stužková 24.10 a oznamko dneska vybrali také trápne zeleno čierne fuj... ale aspoň že máme uletené mottá a tak..
 fotka
mimi89  24. 9. 2008 15:34
noo my uz mame salu od druhaku zajednanu, pohre nam uz dosli, oznamka a fotky nam uz tiez pridu ... a aj saty uz maaam !!! uz len zmaturouvat
Napíš svoj komentár