Nemala už prečo žiť a tak sa posadila na tmavé miesto ktore jej prinášalo odvahu a do ruky vzala nôž a zarezala si hlboko do zápästia. Neucítila žiadnu bolesť. Len krásny pocit že sa blíži koniec.
Sedela na stolične a po lícach jej stekali slzy. Cítila sa uplne sama a opustená. Vedela že ak by zomrela nikoho by to netrápilo a nikomu by nechýbala. Mala veľa problémov a nemala nikoho kto by jej pomohol. Nikoho o koho by sa mohla oprieť ked jej bolo najhoršie. Nikoho kto by ju vypočul, kto by jej dal príčinu prečo žiť.
Na ľavej ruke si rozviazala čiernu šatku ktorú nosila aby jej na zápästí nebolo vidno jazvi. Za každým ked už nevedela ako dalej zobrala si do ruky nožík a rezala si do zápästia. Pomáhalo jej to prekonať všetku tu bolesť. Lebo bolesť ktorú si spôsobovala aspoň na chvíľku prehlušila tu bolesť ktoru cítila vo vnútri..
Tak vzala do ruky nožík a vošla do kúpeľne. Do ruky si spravila veľmi hlboký zárez. No to jej už vôbec nepomáhalo. Otočila kohútikom a do umývadla nechala tiecť prúd vody. Oprela sa rukami o umývadlo a pozrela sa do zrkadla. Nevedela už ako dalej nepomahal jej už plač nepomáhalo jej už nič.... chcela s tým už konečne skončiť. Vyslobodiť sa s toho strašne utrpenia.. Nemala už prečo žiť a tak sa posadila na tmavé miesto ktore jej prinášalo odvahu a do ruky vzala nôž a zarezala si hlboko do zápästia. Neucítila žiadnu bolesť. Len krásny pocit že sa blíži koniec. Po ruke jej začala stekať krv. Problem však nastal za chvíľu. Krv sa pomali zastavovala a ona už nemala toľko síl aby sa zdvihla zo zeme. Iba ležala a čakala kým jej niekto nepomôže. Ale vedela že nikto nepríde. Boli to pre ňu hodiny strašnej beznádeje...

 Blog
Komentuj
 fotka
tooniickaaa  30. 3. 2011 19:51
k tomuto blogu sa perfektne hodí pesnička p!nk- Fuckin Perfect... a ešte ten videoklip....
 fotka
mizoyka  30. 3. 2011 20:10
Máš 14 rokov, tak by si sa mala zamerať skôr na život ako na smrť.

Čo sa týka článku, ničím ma neohúril, pretože sa mi zdal prvoplánový.

Rady do budúcnosti:

1.Popremýšľať o tom, čo píšeš.

2.Nepísať o smrti a už vôbec nie o Eme, lebo je to už presýtená téma a bude to skvelé.
 fotka
idea  31. 3. 2011 11:45
"Neucítila žiadnu bolesť. Len krásny pocit že sa blíži koniec." - prevraciam pri tomto oči...

hneď na to, píšeš



"Sedela na stolične a po lícach jej stekali slzy. Cítila sa uplne sama a opustená. Vedela že ak by zomrela nikoho by to netrápilo a nikomu by nechýbala."



potom na začiatku píšeš, že už si zarezala do ápästia a potom neskôr, že vzala nôž a išla do kúpeľne ..



okrem logických chýb, je to ako vystrihnutý príbeh z nejakého teen časopisu, opis tých pocitov, je úplne..no brrr..take čosi fakt napíše niekto, kto nikdy v živote nad niečim takým nerozmýšľal. Prepáč, nechcem ťa nejako uraziť, znechutiť, ale... strašne plytké klišé... nič v zlom.
 fotka
ba55tripper  31. 3. 2011 13:59
strašne,strašne ale ozaj strašne zlé V tomto prípade neospravedlňuje ani vek
 fotka
kikuska2071  1. 4. 2011 14:48
wiete čoo...wy mate swoj nazor...ja swojj...a ten swoj si nechajte pre seba...!!!! neni som naň zwedawa...!!!!
Napíš svoj komentár