Začiatok roka 2018 bol katastrofálny. 

Niesol sa v znamení ľudí z minulosti, s ktorými som mala na nejaký čas prerušený kontakt, žili si svoje životy a zrazu sa nejakým nedopatrením ocitli znovu v tom mojom. Ale iba na nejaký čas. Našťastie.




A tak sa to vlieklo pár mesiacov až som na začiatku marca spravila hrubú čiaru a prerušila s nimi všetky kontakty. Teraz už o nich nič neviem, sú preč a viem, že tieto dvere zostanú už navždy zatvorené. 

 A  o pár dní neskôr sa opäť potvrdilo to, že zúfalí ľudia robia zúfalé veci.

Tak do tretice. 

Navždy budem môjmu bývalému vďačna, že mi v marci nedal ďalšiu šancu a vybral si ju( paradoxne sa s ňou zasnúbil v deň mojich narodenín po 9.mesiacoch vzťahu), nemrzelo ma to, prajem im to, ale z tých všetkých dní v roku si mohol vybrať nejaký iný.) Nikdy nezabudnem na to , ako som v marci revala , že sa bojím toho , že už nikdy nebudeme spolu , na čo mi povedal , že aj on sa toho boji. A teraz už viem ,že je to tá najlepšia vec aká sa nám mohla stať, že každý kráča svojou cestou.

Zvyšné mesiace som prestala riešiť všetky vzťahy, venovala som sa sebe, škole, trávila čas so sesternicou, spolubyvajucimi. A bola som spokojna, ale stále mi chýbala nejaká spriaznená duša.

V júni som úspešne doskúškovala.

 A keďže som mala pred sebou celé leto a nevedela čo s nim,chcela som si nájsť nejakého parťáka, tak som sa rozhodla  skúsiť šťastie na Tinderi. 

Aj keď som neverila, že by som tam mohla nájsť niekoho kompatibilneho.

Ale šla som do toho.

Na počudovanie podarilo sa to hneď na prvýkrát.

Slovo dalo slovo a po pár týždňoch písania sme sa v júli stretli.

V auguste sme začali tvoriť pár. 

Vďačím mu za to , že zachránil moje leto a nie len to , za to , že každý deň robí môj život krajším.




V septembri sme absolvovali prvý spoločný víkend.

V októbri som mala narodeniny a rozhodla som sa , že ich nestravim tradične doma s rodinou, ale s ním.

 Keď som sa moje narodeninové ráno zobudila uvedomila som si , že nepotrebujem žiadne materiálne dary, najkrajším darčekom bolo, keď som sa ráno zobudila a on bol vedľa mňa.

November a december ušli ani neviem ako. Ale nič mi nechýbalo a s jeho podporou sa mi podarilo zvládnuť tri predterminy, navštívili sme pár výnimočných miest.

 A tak, ako sa zle sa rok začal, tak dobre sa skončil. 

Rok 2018 mi priniesol lásku a šťastie za čo som nesmierne vďačná.

Každý jeden deň ďakujem za to , že ho mám.

V novom roku by som chcela , aby nám bolo spolu tak dobre ako doteraz, po niekoľkých rokoch sa chcem opäť postaviť na lyže a posadiť za volant, dúfam , že aj v škole to pôjde aspoň tak ako to šlo doteraz.

A Vám všetkým želám veľa lásky, nie len k druhým ale aj k sebe samým a tým , čo ešte nenašli toho kompatibilneho , nech sa im to tento rok podarí.




































 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  4. 4. 2021 00:31
podla mna ste uz aj vy zasnubeni
 fotka
kikuska7  13. 5. 2021 14:00
@Tequila už vyše roka spolu bývame, zasnúbeni ešte nie sme, ale verím, že tento rok to už príde
Napíš svoj komentár