Začnem tým, že je naozaj obrovská škoda, že nevieme nahliadnuť do svojej budúcnosti. Ak by sme takúto schopnosť mali, verím, že takto pred 7 rokmi by som si povedala "poď, to zvládneš, všetky tie sračky prekonáš a o 7 rokov budeš mať všetko, po čom túžiš". Všetky tie sračky, od dieťaťa v 15tich, cez depresie, pokusy o "odchod z tohto sveta", až po vyhodenie z domu, by sa mi určite s týmto vedomím zvládali ľahšie .

Prečo to sem píšem? Azda len z nejakej nostalgie, že vtedy pred 7 rokmi bol práve Birdz miestom, kam som sa chodila vyplakať, vyžalovať, vypísať zo svojich pocitov. A Birdz bol tiež miestom, kde som v tej dobe spoznala ľudí, ktorí mi pomáhali cez to všetko prejsť, aj keď dnes som v kontakte už len s málom z nich.

A ako to je teda dnes? Dnes si uvedomujem, že mám všetko, po čom som vtedy túžila. 

Mám úžasného syna, ktorý je so mnou a o ktorého som teraz schopná sa postarať. Mám syna, na ktorého som neskutočne hrdá pri každom jednom vystúpení, ktoré majú v škôlke, pri každom jednom tréningu, ktorý miluje. Mám syna, ktorého s láskou a pýchou budem tento rok po prvý raz viesť do školy.

Mám skvelého manžela, ktorý pri nás stojí v každom momente nášho života. Mám muža, ktorý sa o mňa a môjho syna stará s nekonečnou láskou a trpezlivosťou. Mám muža, vedľa ktorého sa každé ráno zobúdzam šťastná.

Mám domov, o ktorom som vždy snívala, do ktorého sa vždy rada vraciam. 

Mám tú najlepšiu prácu, ktorá ma ani po 7 rokoch neprestáva baviť (áno, brigádovala som tam už od 15tich). Mám prácu, kde sa nikdy nenudím, kde som získala obrovskú zodpovednosť pri manažovaní ďalších x ľudí. Mám prácu, kde som získala obrovské sebavedomie, kedy už nemám problém stretnúť sa s klientmi či prednášať pred plnou miestnosťou ľudí.

A hlavne, mám najkrajší vzťah s rodičmi, aký sme nikdy predtým nemali

No a nakoniec, naučila som sa ako-tak variť!

A za toto všetko som tak nesmierne vďačná, až som sa z toho potrebovala opäť po dlhej dobe vypísať. Dnes mi dali význam slová, že najľahšie to bolo vzdať


 Denník
Komentuj
 fotka
antifunebracka  20. 5. 2018 17:09
Wow, to je úplne super, veľmi ma to potešilo!
 fotka
drazoal  22. 5. 2018 13:49
Nádherné
 fotka
riaaa  22. 5. 2018 17:07
TOTO ma potešilo
 fotka
purenarcissism  22. 5. 2018 19:15
normalne som sa usmievala, ked som to citala !
toto je super
normalne si ma dojala
 fotka
kissmeplease  22. 5. 2018 19:24
 fotka
naturalis  24. 5. 2018 15:12
Krásny blog a super, že si to pred tými siedmimi rokmi nevzdala!
 fotka
missingperson  29. 10. 2018 08:44
aj slzicku mi tislo
Napíš svoj komentár