Jedno z mála pravidiel, ktoré platia VŽDY, je to, že akonáhle sa vám v niečom začne naozaj dariť, ostatné veci sa musia jednoducho doje...babrať. Viď. môj príklad - momentálne som v bode, kedy si už ani neviem predstaviť, že by moja práca mohla byť ešte lepšia (a napriek tomu, každý deň sa ukáže, že v niečom je), ale vzápätí.. no však prečo by Karin mohla byť úplne a dokonale šťastná aspoň chvíľku? Ale dobre, keby sa veci kazili aspoň postupne.. ale nie, ono je to.. DŔB. Proste facka z oboch strán v ten istý deň, v priebehu pár hodín. Kúzelné dve slovíčka "je koniec" (áno, teraz sa tí dvaja nemenovaní môžu začať smiať na tom, že karma je sviňa) a následne "nuž... výsledky z krvi nevyzerajú príliš dobre, ale počkáme si ešte na tú cytológiu"... Však prečo mi to neoznámiť až ... potom.

V takýchto situáciách sú u mňa len dve možnosti - buď sa úplne a definitívne vzdávam, na dobu neurčitú zaleziem do postele a nechcem vidieť ani počuť okolitý svet plus ako bonus sa utápam v maximálnej sebaľútosti alebo sa zatnem, usmejem, poviem si, že to je šanca na nový začiatok s nejak sa cez to už len dostanem. Netuším prečo (ale asi to bolo tým obrovským šokom z toho dňa), ale tentokrát si moje podvedomie akosi vybralo tú druhú cestu.

A tak si vravím, fajn, asi mi ten lekár chcel ukázať, že je na čase zmeniť ten úžasný životný štýl, ktorý som si v priebehu posledného cca roka vypestovala. Možno je na čase (a čo že možno aj neskoro?) prejsť na trošku zdravšiu stravu, vynechať určité zlozvyky a tentokrát mať silnejšiu motiváciu ako len to, aby som sa pri skúšaní riflí nerozplakala v kabínke. Možno už bolo na čase začať nebyť sebecká...

A tá druhá facka? Ešte pred pár dňami som premýšľala nad tým, čím to je, že mám pocit, že kvôli tomuto vzťahu sa mi oplatí bojovať. Meniť sa, chápať, čakať, vytrvať. Vždy predtým to bolo o tom, ako od problémov utiecť čo najrýchlejšie a najľahšou cestou. Teraz som mala chuť... ale čo na tom, ak nebojujú obaja, sám na tom veľa nezmôžeš. A ešte v niečom bol prvý - prvý krát naozaj nemám chuť ničiť spomienky, vymazať ho úplne zo svojho života. Nie, pretože bol jeho veľmi dôležitou súčasťou. Nech to bolo akokoľvek, ukázal mi veci, o ktorých som predtým len snívala a už len svojou existenciou ma prinútil pomýšľať nad vecami, nad ktorými som sa dovtedy len ironicky smiala. Hoci v mojich predstavách bol koniec tohto vzťahu úplne iný (rozumej žiadny), keď si to všetko spätne zrekapitulujem, asi to tak malo byť.

Mimochodom, viete, ktoré dve veci sú po rozchode najlepšie?
500 dní so Summer a Sex v meste 2, fakt.

Prinajmenšom okrem uvoľnenia emócií ma to prinútilo zamyslieť sa nad tým, že som si tiež posledné roky išla iba zo vzťahu do vzťahu bez toho, aby som si dala aspoň chvíľku na regeneráciu, na očistu, na pozbieranie všetkých tých polámaných kúskov. A asi je teraz ten správy čas... Dať sa dokopy fyzicky aj emocionálne, zistiť presne čo chcem, sústrediť sa na seba a na všetky sny, ktoré som doteraz odkladala.

 Denník
Komentuj
 fotka
depropex  4. 2. 2015 16:49
hmmm... fakt sa prehlasujem za kardinálneho kokota že toto vôbec čítam a vôbec sem píšem

dúfam že jeden z tých dvoch nemenovaných som ja

a myslím že konečne si dostala tú správnu facku, keď si zistila že najhoršie je keď ten druhý nemá ani záujem o udržanie vzťahu

celkovo blog hodnotím prekvapivo pre seba ....

žeby karin konečne začala dospievať ?
 fotka
kissmeplease  4. 2. 2015 17:57
@depropex

Ano, jeden si ty, potesilo?

A ano, bola to facka, ale na druhej strane, uprimne, ovela viac zabolela ta druha..

A zas neprehanajme, vieme, ze Karin asi nikdy nedospeje
 fotka
depropex  4. 2. 2015 20:12
@kissmeplease moje hnusne ja uplne kricalo radostou

moje pateticke sproste ja , ta asi odblokuje

ono mozno ani nie tak dospiet ale uvedomit sa, to je to co som myslel. Vsetci sme hlupi a robime sprostosti, na tom nieje nic zle kym sa to nedotyka niekoho ineho. Ked su to len moje sracky ktore zasieraju len a len mna, da sa to povazovat za vseobecne neskodne

ta druha myslis tu s kvrou ?
 fotka
depropex  4. 2. 2015 20:17
tagol som ta aby si nahodou neprehliadla ze reagujem na teba
 fotka
kissmeplease  4. 2. 2015 20:19
@depropex to nechavam na teba, ale bola by som rada...

Hej, tie skurvene vysledky
 fotka
depropex  4. 2. 2015 20:25
naozaj rada ? nemusis byt falosne mila ja si koli tebe nepodrezem zily

aaaa teda ... nieze by ma to zaujimalo ale... co sa vlastne s tebou deje okrem toho ze umieras na zlu zivotospravu ? (pokracuj rovno do TS)
Napíš svoj komentár