Ten moment, keď sa vo vašom živote nedej nič zaujímavého a vy chcete napísať blog. A rozmýšľate, čo ste zažili za posledný týždeň, aby ste prišli aspoň na dáku peknú príhodu. A zisťujete, že váš život je v podstate dookola o tom istom. 

Otázka pre mňa: Je to dobré, alebo zlé?

To je  ťažká otázka, ale to by som nebol ja, aby som si neodpovedal. Je to dobré v tom, že konečne mám stabilný režim a dáky cyklus. A konečne sa viem aj vyspať. Čiže je to v podstate perfektné, pretože pred tým som bol tak rozhádzaný a mierne so sebou nevyrovnaný a potom som nevedel spávať, lebo ma naháňali myšlienky. 

A zlé to je preto, že sa prestali diať spontánne veci úplne náhodne. Resp. nastavil som si taký harmonogram, že ak sa ma stať niečo náhodne, je to úplne nemožné. Náhody sa proste nedejú. Samozrejme dejú sa veci, ale nie tak často a tak, akoby som chcel. A možno to je tento krát aj otázka toho, že mi na účte ostali 2€ a presviedčam sám seba, žeby som nemal nikam chodiť, pretože miniem aj tie a čo potom? 

A možno som prestal vyžadovať toľko pozornosti, pretože určite sa niečo stalo, len nemám automatickú myšlienku; toto napíšem do blogu na Birdz. 

A potom, podľa mňa ten skutočný dôvod; nemám parťáka. Zas. Je to niečo, čo mi podľa mňa chýba, len sa snažím si vsugerovať, že som samotár. Aby som nebol z toho tak mimo. Ale je to rozhodne lepšie mať niekoho pri sebe. Byť v meste, kde máte kamarátov a má s vami kto ísť na pivo. Nikdy som nebol dobrý v socializácií. Preto mi internat vyhovoval, jednoducho som šiel so skupinou a mal som tam kamarátov s ktorými som sa bavil. Vždycky sa dalo ísť  niekym von. A potom prišiel skutočný svet. Však momentálne v BB ani nemám s kým veľmi ísť na pivo, akože dám si ho aj sám, ale je to také - iné? 


Proste nikto kto ma potiahne, alebo koho môžem potiahnuť ja niekam. Na hocijakú akciu. A možno som tak neschopný si nájsť kamarátov v novom meste. Meh. A možno ani nechcem, lebo viem, že ich mám veľa, len nie v tom jednom meste. Smutné, že? 

 Blog
Komentuj
 fotka
hemadzema  12. 3. 2017 23:14
Piť pivo a sám, tak to ti naozaj nezávidím.
Napíš svoj komentár