Vošla som do predajňa, kde som túto knihu kúpila. Teraz som ju mala v taštičke pri boku. Obchod bol svetlý a s príjemnou atmosférou. Pristúpila som k predavačovi, ktorí sa na mňa milo usmial a spýtal sa: -Môžem Vám pomôcť, mladá slečna? -
-Kúpila som u Vás minuli týždeň knihu, ale asi je pokazená.- vytiahla som knihu a podala ju predavačovi. -Zaujímavé vyzerá to, že je puknutý spoj medzi zdrojom informácii a displejom.-
-Dá sa to opraviť? - Predavač pokrútil hlavou a povedal. -Myslím, že nie ale ak chcete môžete si vybrať iný model a bonus si vyberte zdrojový obsah. Kývla som hlavou a predavač odniesol pokazenú knihu dozadu medzi pokazené veci.

Vošla som medzi regály, kde mali vystavené modeli kníh. Oproti ním však stáli regáli so zdrojovými obsahmi. Teda boli v malých škatuľkách a na každej bolo napísané menou autora či autorky a pod menami bol názov. Potom už na nich bola len informácia o tom, aké veľké sú a koľko majú strán. S tými škatuľkami som mala kopu skúsenosti. Keď ich otvoríte je tam predmet nenápadne sa podobajúci SD pamäťovej karte. Ten sa vsunie do knihy, kde sa zobrazí obsah a celý text. Dnešné knihu sú plne digitalizované, na kraji majú škáru pre obsahoví zdroj a pár gombíkov pre posúvanie medzi stranami a dostatočne veľký displej.

Vybrala som si knihu i obsahoví zdroj Harry Potter a niečo, vraj keď bola moja mama malá bola to asi najpopulárnejšia kniha, tak si to aspoň raz prečítam. A nabudúce si zoženiem jednu z tých čo mama furt na ne spomína Súmrak a Nov.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
narazuvzdornaa  24. 7. 2009 11:31
Desivé =/
 fotka
cezihlicnatelesy  24. 7. 2009 11:36
ten koniec je fest dobry...
 fotka
sone  24. 7. 2009 13:29
Pekné, až na pár štylistických chýb. V prvom odseku zdrojový obsah, a v druhom obsahový zdroj - to nieje to isté. A pár gramatických chýb. Ale celkový dojem bol dobrý.
 fotka
adrenalineismylife  24. 7. 2009 14:42
Prepáč, ale štylistika a gramatické chyby. Tie mi trošku narúšali dojem.
 fotka
dzvach  24. 7. 2009 23:58
Zaujímavé,dúfam ale,že takto knihy nedopadnú i keď šetrilo by to veľa vecí...
Napíš svoj komentár