Hurá deň otcoooov ! Čo emócie vo mne spustilo pekné video na deň otcov od firmy DOVE. Ináč by som o tom ani nevedel.

Skurvený sviatok ušitý na mieru presne na mňa. To aby som otvoril fľašu a začal oslavovať

Bol si typický príklad otca, ktorému sa narodilo náhodné nechcené decko mladej žene. Nevnímal som, že nemám otca nevedel som že také niečo aj existuje. Až kým sa moji kamaráti nezačali hádať a ako to robia 7 ročné deti - po chvíli sa vychvaľujú - " môj ocko je silnejší ako tvoj" a tak podobne ... vtedy som sa ja nehádal, pretože mi začalo dochádzať že nemám otca.

Stretli sme sa prvý krát po 8 rokoch od môjho narodenia, keď si sa konečne vytrepal z basy za svoju kokotnosť. Potom si mi povedal, že prídeš o týždeň v stredu. Tešil som sa jak malý chlapec na svojho otca, ktorého som nevidel tak dlho, vlastne videl som ho prvý krát. A ty si pelo neprišiel ... nechodil, nevolal. Stále mal iné číslo. Nedalo sa nijak. Po tomto si sa na mňa v podstate vyjebal. Na vlastného syna, ktorý sa na teba podobá ako vajce vajcu. Ale rozdiel je v tom, že nie som idiot a kriminálnik no.

Druhá šanca, nový začiatok nastal keď si moja mamka našla priateľa ktorého si aj vzala. Myslel som, že mi nahradí otca cudzí človek. Čo som ale netušil bolo, že je to druhý vôl v mojom živote. Egoista, sebec a berie ma skôr ako tovar ktorý s ním žije v jednej domácnosti. Vadí mu moja prítomnosť a akýkoľvek úspech ktorý dosahujem pretože sám je neúspešný robotník čo maká za 400 euro, pičuje na politiku, cigánov a všetci ľudia ktorí sú lepší ako on sú kokoti.

Čo ja v živote vyhrávam no. Naučilo ma to aspoň to, že ja budem otec na úrovni. Otec, ktorý nenechá svoje decko len tak, ktorý sa o svoje deti postará a ochráni ich vždy. Dám im maximum lásky a nedovolím aby museli prežívať to isté čo ja. Nebolo to ľahké na psychiku keď deň čo deň som prežíval a počúval aký som primitív a bezcharakterné nadbytočné hovedo.

Teraz vás mám oboch v prdeli. Nezáleží mi, čo s Vami ďalej bude, nezáleží mi na tom, do akých sračiek sa dostanete. Raz si budete želať aby som vám potiahol hypotéku, aby som pri vás bol keď bude najhoršie. No žiaľ. Pri mne nebol nikto 16 rokov a ešte ste mi ubližovali.

Ďakujem za to všetko každopádne, aspoň viem ako sa nesprávať ku deťom.

 Denník
Komentuj
 fotka
biancadetolle  16. 6. 2014 00:43
ach jo
 fotka
doyouhearme  16. 6. 2014 05:38
To aký som primitív počúvam od vlastného otca tak 3-krát denne.
 fotka
spactatus  16. 6. 2014 08:23
@2 aspoň nejakého máš
 fotka
willbebetter  16. 6. 2014 08:59
@spactatus wtf? 100x lepsie nemat otca ako mat niekoho kto ti ublizuje a podkopava sebavedomie.

hlavne v sebe nedrz zlost a nenavist. otcovia su zvlastny "fenomen", kazdopadne ak ta to v buducnosti naozaj pohne k zodpovednosti k vlastnemu dietatu, tak to malo svoj vyznam...aj ked bolestivy.
 fotka
artusios  16. 6. 2014 09:01
Podľa mňa si dievča.
 fotka
tomasprochazka  16. 6. 2014 14:51
Je mi ľúto, v akej situácii si sa ocitol(a). Otec nedokáže vždy zastávať svoju úlohu tak, ako by mal. Aj ja som mával s otcom veľké problémy. Mal ma rád, iba, ak som spĺňal jeho predstavy. To je veľmi nesprávne. Podmienečná láska nie je láska. V rodine by sa každopádne mali mať ľudia radi takí, akí sú. Každý má určité talenty, v každom je niečo iné dobré, len to treba objaviť a zveľaďovať.
 fotka
spactatus  16. 6. 2014 21:31
@willbebetter inteligentný človek si z urážky nerobí nič, neplače a jeho sebavedomie nemá dôvod klesať. Ak by otec konkrétne vytýkal nejakú chybu, takto je iné, ale strohé "si primitív" neznamená nič len to, že niekto je už raz taký a nie každý si to dokáže uvedomiť.
 fotka
spactatus  16. 6. 2014 21:34
@7 tým niekto som myslela toho, kto uráža
 fotka
klietka  21. 6. 2014 20:48
@5 nemáš pravdu ...
@4 ja som to všetko plne prijal a nemám v sebe z toho všetkého hnev ale skôr sklamanie ... Pohlo ma to už teraz, vďaka tomu mám prehodnotené hodnoty ... každá minca má 2 strany
Napíš svoj komentár