Psychologička (mimochodom neskutočná piča) mi napísala do posudku, že som psychopatická osobnosť s patologickými anomáliami širokého spektra a obmedzeným kontaktom s realitou.

+

Rozmýšľal som veľmi dlho, či je to pravda, či som isto psychoš. Veď som ešte decko. Potom mi napadlo, že slovo psychopat si ľudia zle vysvetľujú, no vlastne to mám totálne na penise zavesené aby som to tu rozpisoval.....

-

Uvedomil som si - po čase - že som vážne neskutočne strelený. Moje prejavy správania odporujú celkovému eticko-morálnemu kódexu tejto skrachovanej spoločnosti. Kvôli svojmu prospechu som ochotný podstúpiť čokoľvek. Účel svätí prostriedky. Nádherné porekadlo?? či jak sa tomu vraví, hm.

*

Neviem vlastne, prečo to sem píšem. Či sa len utápam vo vlastnej sebaľútosti, alebo len proste chcem byť stredobodom pozornosti - aspoň troška. Alebo chcem byť silou mocou iný ? Vyrastiem z tejto sračky ? Alebo v ktorej base skončím vďaka mojej agresii ?

/

Som teraz chlapec, ktorý vôbec netuší. Len sa hrnie za svojím jediným snom doslova bez pozerania okolo seba. Vypláca sa to v tomto svete plnom bahna ? Alebo ako povedal ten osvietený, že buď zmenou, ktorú chceš vidieť vo svete ? Čo mi už totálne jebe ? Ak by som bol dobráčisko od kosti tak ma pojebú do riti na každom kroku.

-

Podľa mňa tieto kokotské dilemy života riešil a bude riešiť každý jeden človek, ktorý prechádza neuveriteľnou vecou zvanou "dospievanie" a "uvedomovanie si reality" ... odporuje to troška s vecou napísanou hore, no mám tak veľký chaos v hlave aký nebol asi ani pri vzniku vesmíru. ˇ

+

Čiže v konečnom dôsledku je totálne jedno, čo si teraz myslím, aj tak ma život vytrieska jak malého chlapca čo stratil vrecúško s topánkami, a prehodnotím každú jednu vetu ktorú som tu napísal - nie, bude to ináč - poviem si len:




ACH TY SI BOL ALE KOKOT







Myslíte si, že si to vravia aj takí 60-nici ? Že akí boli idioti pred 10 rokmi ?




Vlastne nie, nehovoria. Podľa vývinovej psychológie sa mentálny vývoj názorov a podobne ustáli niekedy okolo 25-30 u mužov.




Ešte mám asi čas na filozofické úvahy hodné Stalinovej dobrote.







Ave. 

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mojdedo  25. 9. 2015 22:57
upokoj sa hlavne
 fotka
dumbledore  25. 9. 2015 23:08
Psychop ako pojem sa v súčasnej psychologickej terminológii nepoužíva, čiže tak.
 fotka
limetkajaja  26. 9. 2015 00:02
@1 ,nič sa neboj,všetko bude ôk,každý si niečim prešiel ..to,že si niečim iný nemusí značiť nič zlé. mimochodom pekne napísané
 fotka
aventine  27. 9. 2015 12:42
nie skor psychoticka osobnost? bo to by som sa celkom divila keby hento napisala do posudku
Napíš svoj komentár