Čo hádanka v nadpise 

Uhádneš ktoré 3 typy kokotov (spasiteľov tvojho života) som spomenul ? Skús to bez toho, aby si čítal ďalej. 

Sú to presne tí ľudia, ktorí nevedia držať ústa keď prídu do spoločnosti a melú svoje presvedčenia proti vôli ostatních. 

Nevydržia počúvať ani 10 sekúnd niekoho iného, ako svoje nenásytné ego.

Málokto ich má rád, resp. neradi sa s nimi bavia o čomkoľvek vážnejšom ako je počasie. 

Začal si behať / cvičiť nebodaj oboje? Som tu okamžite pre teba aby som bombardoval tvoj mozoček múdrosťami kedykoľvek ťa uvidím, čo ty na to? Že nie, netreba? Že máš svojho trénera? Že máš zostavený jedálniček? Pičovina, určite nemáš ten najelpší - ten môj. Určite chceš počuť to trojciferné číslo ktoré som včera vytlačil na bench-i. Určite chceš počuť ako veľmi sa musíš prinútiť aj keď sa ti nechce a som si istý, že chceš deň čo deň pozerať na motivačné obrázky a fotky vypracovaných tiel zdieľané v mojom profile. Že nechceš? Nevadí, najbližšie keď budeme kecať o tejto kokotine tak ti ukážem moje obrovské bicepsy. 




- Som vegetarián. - Som vegetarián. -Žerieš mäso? Prečo? Nie je ti ľúto tých zvierat ? TY TYRAN FUJ ĽUDSKÝ OMYL!!! - Ahoj, ale ja som vegetarián. - Čau som bretharian. Aj ty môžeš byť. Stačí prestať jesť a piť lebo voda nesmie trpieť tak isto ako zvieratká. - Fuj ako to môžeš jesť keď si predstavíš že to bolo niekedy živé? - bla bla bla sója, hrašok, kamienky  bla bla vegetarian bla bla bla mäso fuj bla




VŠETKO JE NAPIČU! VLÁDA JE NAPIČU! KAŠLAŤ NA PRAVIDLÁ, AUTORITY, SYSTÉM, SLOBODA KAŽDÉMU, VERZUS VŠETKO !!! Aha ďalší exot, uzatvára toto trio mimoriadne obľúbených ľudí. Žije len pre moment, nerieši nič pretože to robia všetci. Podľa mojich zistení sa utápa vo vlastnej sebaľútosti že ho nikto nechápe + všetci okolo mňa sú nevidiaci, hlupáci vzdelaní iba školou a ja to musím ukončiť. Musím im ukázať správnu cestu. Sedíš v kúte stola, pozoruješ ľudí, analyzuješ ich správanie a škatuľkuješ. Čakáš na moment. Na vhodný moment kedy budeš môcť vybľakať všetky životné pravdy. Ty mi neveríš? Oukej teda - si úplny kokot, otvor konečne oči. Iluminati, nwo, obamov kokot, putinove cecky, veríš v Boha? kokot si. ; všetkým slobodu, chodiaca svetluška, humanista, liberál. V konečnom dôsledku si vezme život pre prítomnú chvíľu. Choď do lesa stromčeky otravovať - nebudú Ti odporovať.

- Prosím Ťa, drž piču. Zdrž sa komentárov, nikoho vôbec netrápi tvoj skurvený životný postoj ak sa nepýta. 

- Si ako jehovista v sobotu pred dverami. Fuj na teba

- Skús prísť do spoločnosti a nerozprávať o sebe - chvíľočku. Pozoruj svoj zdravotný stav a volaj si záchranku hneď ako sa objaví triaška a zvýšený tlak. (môže ťa tresnúť o zem to by sme nechceli)

Prosím, dajte s tým pokoj. Neuveriteľne to lezie na nervy. Človek si pokojne sedí v bare a v momente ako pribehneš začneš rozprávať kokotiny. Uvedom si prosím, že tu nie si sám a niekomu môže vadiť obohratá platňa. Ďakujem krásne.

Nie, nehodil som všetkých do jedného vreca. Nie, neželám vám smrť. Nie, nespoznal som všetkých posilkarov, vegetariánov a ani anarchistov. Áno, rád sa vyjadrím neslušne. Nie, vôbec ma netrápi že som ťa urazil choď plakať do posilky alebo do lesa. Nie, nemôžem zmeniť svoj (pre teba) obmedzený názor. Áno bol som v posilke viac ako 1x pozrieť, áno mám dosť naštudované o biológií človeka a aj o politike, náboženstvách atp. (prečítal som nejakú tú odbornú literatúru ...) 

Dúfam že som odpovedal na všetky otázky ktoré by som mohol čakať tu dole.

Pekný zvyšok neskorého večera  

part II soon. 

 












 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár