Veru tak, ako inak by sa to všetko dalo nazvať .
Život je zmena. Za posledný pol rok som sa sťahoval 4 krát, odkedy som sa musel vystahovať z vlastnej a rodenej petržálky. Mal som rozchod z neuveriteľne zvláštnym dievčaťom, čo mi na čas úplne znechutila všetko nežné pohlavie.. ale už je to v poho . Veď keď sa človek nedokáže usmiať a na minulosti sa smiať, tak nemá nádej na lepší život.
Žil som u kamaráta - staral sa mu o byt, bol som v podnájme, potom u babky - z ktorej sa vyklubal človek čo sa ti hrabe vo veciach a kradne to čo je tvoje. Bez hnutia obočia o tebe narozprava celej familii, že ty si ten najhorši .. aké úžastné.
Naučil som sa stáť na vlastných nohách, bežať na 8. poschodie každý deň, lebo výťahy nešli 3 mesiace. A keď si pomyslite, že ste dole a zrazu zabudnete napr. telefón doma.. no neroztrhá ťa?
Predal som motorku, zohnal si prenosný net, dobrý notebook. Sadím, kopem, zariadujem si svoj malý baráčik na pozemku oproti baráku rodičov. Teraz z panelák-boy-a sa stal záhradkár dochádzajúci do BA robiť. Dedina bez bab, každý sa ukáže iba v noci v piatok - lebo každý ide na sprostú dedinskú diskotéku. Nie je tu až tak zlý život, ale veľkomesto či minimesto je mesto. Ktohovie, kedy sa zbláznim.. ale...
Človek tomu až verí, kedže, niet sa čomu čudovať.
Veru tak, ako inak by sa to všetko dalo nazvať
Život je zmena.

 Denník
Komentuj
 fotka
marttina  5. 4. 2009 22:31
niekedy tu zmenu sice nepovazujeme za pozitivnu, no casom prideme na to ze nic lepsie nas stretnut nemohlo.

je to fajn ze zivot je zmena inak by sme sa unudili na smrt.



8 poschodie je este vcelku v pohode aspon si posportoval

a co sa tyka dom na dedine vs byt v meste, vsetko ma svoje plusy a minusy, treba si najst to svoje...
Napíš svoj komentár