Save Humans In Time ! Tak nejak by sa dal preložiť tento nadpis. No pre mňa skôr znamená Save (your) Human In Time. A to preto, že si myslím, čas je dôležitý. Pre všetko. Práve teraz, keď ho zabíjam nezmyselnými činnosťami ako čítanie 9gagu na internete, strachovaním sa nad budúcnosťou a rozmýšľaním nad minulosťou a nad tým aké by boli veci pekné, keby zostali tak ako predtým. Ale keď sa nad tým naozaj a reálne zamyslím, je to jeden veľký S.H.I.T.. Pretože, je to nanič. Nechcem strácať čas a zároveň ho strácam - och, aká irónia osudu. Je to hlavne tým, že sa bojím. Bojím sa čo bude ďalej, ako bude môj život pokračovať, čo sa stane, a vlastne všetko. Mám teraz hlavu tak trochu fucked up - viac ako inokedy. No celé je to len S.H.I.T - Stupid Head Inside Thoughts. Áno, uvedomujem si to a snažím sa s tým bojovať, ale nejde z toho len tak vyskočiť. Problém bude proste niekde medzi stoličkou a klávesnicou, tak nejak. Proste, ak sa zamyslím nad svojím životom z pohľadu tretej osoby (áno, myslím si že to dokážem ), tak mi príde, že sa mám úplne skvele. Z pohľadu mojich očí to tak ale nieje. Možno to bude tým, že proste mám veľa času navyše a môj mozog má super schopnosť - vymyslieť si vždy nejaký S.H.I.T. Raz zablúdi tam, raz hentam, ale stále sú to iba hlúposti. Aby to ale neznelo až tak úbožiacky, tak idem vymyslieť niečo pozitívne. Pozitívne je, že som si vlastne spravil prázdniny, len tak sám od seba. Napríklad. Kto si to môže dovoliť?

Sometimes your life feels like SHIT.

Have faith, you can change IT.

In your hands, your fate lies.

The future will be better.

A teraz pár skratiek na písmenká S.H.I.T. : Some Hero In Tree , Sometimes Head Is True, Somebody Has It Trained, Stupid Headless Ireland Toy, Steal His Infernal Tail.

Zaujímalo by ma, kedy som sa stal takým, akým teraz som. Je to ale asi jedno, no čo nieje jedno - chcem byť iný. Proste aspoň trochu normálny. Respektíve skôr by som sa chcel mať lepšie. A premýšľaním o Something Happens If That sa nič nezmení. Zvláštne je však to, že v minulosti to v podstate bolo fajn. Alebo aspoň teraz spätne keď o tom premýšľam mám taký pocit. Možno nebolo, možno bolo. Proste o to aby som bol Super Happy Inspired Thinker sa asi snažiť nemôžem. Je asi hlúposť snažiť sa z ničoho nič myslieť pozitívne. Sú to len veci, čo sa všade píšu a čo sa snažia ľudí motivovať. Jedna vec je však pravda, a to že každý si musí svoju cestu nájsť sám. V podstate Sometimes Have I Tried aby všetko bolo lepšie. Vtipné je, ako ja vždy píšem takéto premýšľavé blogy. Aj to ako stále premýšľam, premýšľam a tak. No zrejme je to to, kto som. Premýšľavý človiečik. Je to so mnou dosť ťažké, hlavne keď premýšľam nad zlými vecami. Ale to neznamená, že to je stále tak. Len som sa zrejme zasekol v Stupid Head Inside Thinking, no napravím to a zmením k lepšiemu. Možno. A možno nie. A vlastne o tom to asi je, že myšlienky určujú či sme šťastní a či nie. Nie to čo kto má, čo mu kto závidí a podobne. V podstate ich asi len potrebujem nejak usmerniť, alebo pretvoriť tie zlé v dobré. Asi som sa zamotal. No a čo, aj tak je tento "blog" len S.H.I.T - Stupid Handwritten Immature Typing. Ak by som sa mal sústrediť na tie fajn veci, tak by to boli ešte asi tieto - za poslednú dobu som prečítal veľa kníh. Síce len dve, ale je to veľa, lebo mali veľa strán. Ďalej to, že momentálne sa venujem terapii písaním - jop, presne tieto riadky. A ešte to, že vlastne teraz v podstate nemusím nič robiť - nebyť tlakov v mojej hlave a spoločnosti, že. Na druhej, či vlastne tretej strane, možno aj štvrtej alebo piatej môžem si za to sám. Alebo vlastne nemôžem, môžu za to všetci ostatní, hadi! A hm, mám sa vlastne v podstate fajn. Bojujem ! Alebo nebojujem. Ako kedy. Je to trochu rozporuplné, že ? Tak a týmto by som to asi ukončil a vyslovil svoje krásne, ba priam najkrajšie a najskvelejšie prianie, dúfam, že môj ďaľší blog nebude rovnaký S.H.I.T.. 

 Blog
Komentuj
 fotka
awesomeness  29. 9. 2015 15:42
"viac takýchto"
inými slovami pokračuj v terapii písaním a nevadí ak to aj bude shit , ak to pomáha!
 fotka
dumbledore  29. 9. 2015 16:47
Celkom sa mi to páči. Chápem.
Napíš svoj komentár