***Na úvod musím poznamenať, že tento príbeh kratučký som prečítala v jednej knihe, ktorú som dostala od spolužiačky (Žanety) k mojím 15-tym narodeninám. Je to milá kniha, a sú v nej aj milé príbehy. Zatiaľ sa mi najviac páčil tento... Tak hor sa do toho...

Mladík a dievča v nežnom objatí sa opierali o zábradlie luxusnej lode. Boli práve po svadbe a táto okružná plavba bola ich svadobnou cestou. Zhovárali sa o svojej prítomnosti, plnej nežnosti a o budúcnosti, ktorá sa zdala taká ružová.
Mladý muž povedal: ,,Moja práca je veľmi perspektívna a čoskoro sa budeme môcť nasťahovať do väčšieho domu. O osem alebo desať rokov sa budeme môcť nasťahovať do svojho. Uvidíš, budeme šťastní."
Nevesta pokračovala: ,,Áno, naše deti budú môcť chodiť do najlepších škôl a pokojne rásť."
Pobozkali sa a odišli. Na záchrannom kolese pripevnenom na zábradlí si mohli prečítať meno lode: TITANIC.


Bývalý žurnalista a televízny komentátor John Chancellor sa pripravoval užívať si zaslúžený dôchodok, keď mu zistili na žalúdku nádor. S chorobou sa začali prejavovať bežné výčitky svedomia: Fajčil som, pil som a robil som iné veci, ktoré som robiť nemal? Staral som sa dosť o svoje zdravie? V mojej rodine sa nikdy nevyskytli nádory. Prečo práve ja???

,,Rakovina," hovorí, ,,nám pripomína, že sme priviazaní na krátkej šnúre. Ako som kedysi čítal: CHCETE ROZOSMIAŤ BOHA? POROZPRÁVAJTE MU O SVOJICH PLÁNOCH."

Bruno Ferrero
(autor knihy)

 Blog
Komentuj
 fotka
res  15. 4. 2008 13:05
No...žeby život?? je to vtipkár...
Napíš svoj komentár