Tento týždeň ma nasralo zopár veci a chcel som sa o to podeliť. Akurát jediná vec čo sa mi darí je neustále prepisovanie stránky vo Worde zatiaľ čo policajti ujebávaju thepritebayu servre. Toto je život??! Človek si ani nemôže sťahovať ilegálne copyrightom chránený obsah na to aby zaplnil čas ktorý ma venovať práci. Hocakej. Napríklad aj duchaplnej! Čo ja viem, štúdiu matematiky napríklad. Deti, učte sa matematiku, budete ju potrebovať (až na filozofov, politológov, markeťákov , dizajnérov, fotografov a prekladateľov).

Už to odmietam mazať, aj keď je to príšerné. Aj tak sa toto celé stratí v návale divných blogov venovaných dakomu kto evidentne neopätuje krehký cit a hádže na autora bobek. Pripadne básničky o tom ako niekto na autora hádže bobek. A k tomu ružové CSSko so srdcami všade kade.

K veci. Nasrala ma preafektovaná otravná zrúda ktorá ma 15 a ¼ roka ktorá hustí rozumy a spôsobuje žalúdočné vredy. Áno dievčatá, puberta je svinstvo ale to neznamená že trpíte neliečiteľnou psychickou poruchou. Nie každý človek na chodníku počas 200km trasy autobusom je chudák a nevzhľadná rovesníčka s frizúrou nezhodujúcou sa s objektom rašiacim vám z hlavy nie je škrata. A ak si nemôžete pomôcť a váš mozog nedokáže spracovať informácie na niečo neofenzívne alebo nebodaj užitočné, tak to aspoň nemusíte hulákať tak že mi to prehlučí najbrutálnejšie bicie secie industriálneho zverstva reprodukovaného iPodom. A najstrašnejšie na tom celom je to že tie monštrá boli dve.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  13. 11. 2012 17:17
tento blog ma pobavil! taky 1duchy, priamy, pisany vtipne, vystizne a inteligentne. malo by ich byt viac!
Napíš svoj komentár