Keď vyjdete z odvykačky, nie je veľa vecí, na ktoré myslíte. Alkohol, vami preferovaná droga alebo lieky, nejaký parádny diák alebo benzáč, ktorým by ste nachvíľu zahnali depku. Vec sa má tak, že pred liečením ste pravdepodobne veľa vecí dojebali a počas liečenia ste boli v krásnej bubline, v umelej realite medzi ľuďmi, ktorí majú rovnaké problémy, podobné zážitky. Ľahko si skompatibilníte humor a štýl rozprávania, pozliepate nárečia z celého Slovenska do jedného jazyka plného interných vtipov. Čiže keď liečenie skončí, vojdete do sveta ľudí, s ktorými si nemáte čo povedať, lebo veci, o ktorých by ste sa baviť chceli sú nevhodné.

Tak radšej nehovorím nič. Len pokorne fúkam do dragera, aj keď je to ponižujúce a otravné a úprimne, najradšej by som si jebla 40% borku, aby som z hlavy dostala spomienky na toho môjho narkomana spolu s predstavami nereálnych budúcich stretnutí a pervitínu. 

"Musíš niečo tvoriť, mať nejaký zmysel života."

Well no shit, Sherlock, ale ťažko sa mi sústredí na niečo krásne alebo zmysluplné, keď sa cítim osamelo, žijem zo spomienok, v tomto hlúpom meste nepoznám jedinú dušu a hlavný ľudský spoznávaci manéver (prekvapenie, je to alkohol) neprichádza do úvahy.

Mám pocit, že mi jebe na mozog viac, než pred tým. Sure, bolo to pred tým na piču a dotiahla som to na odvykačku, ale aspoň som nebola zaťažená touto hlúpou self-awareness. Viac glupocín som spravila odkedy nechlastám a už sa ani nemôžem vyhovoriť. Thanks a lot, ale niektoré veci som o sebe asi ani nechcela vedieť. 

Nie je na to čo povedať. Takto to proste je, len ma na túto studenú sprchu neskutočnej nudy a nechuti nikto nepripravil. Asi budem ešte nejakú dobú stále omieľať to isté a rovnako sa opúšťať aspoň na sociálnych platformách kde som jakž-takž inkognito. Pardon, že neviem momentálne rozprávať a písať o ničom inom. Tiež ma to už nebaví.

 Blog
Komentuj
 fotka
aventine  30. 3. 2018 15:54
Bože, ako sa v tom vidím
 fotka
nespiacakraska  30. 3. 2018 16:17
Benzáče sú svinstvo. Píšem to z vlastnej skúsenosti.
 fotka
demoniqangel  30. 3. 2018 16:18
Ako si sa dostala na odvykačku? Ako si zistila, že to už je za hranicou toho kedy je to ešte ok? Hrozne ma zaujíma ako sa mladí ľudia, najmä dievčatá (ako aj tu @aventine ) dostanú do tohto štádia, prosím neberte to ako odsudzovanie, veľký rešpekt že s tým niečo robíte a veľa síl v tomto boji
 fotka
willbebetter  30. 3. 2018 16:29
@2 najvacsie liekove svinstvo, súhlasím
 fotka
vreskot000  30. 3. 2018 16:54
neviem presne či hovoríš o sebe, ale človek v takom mladom veku je naozaj polutovaniahodny
 fotka
krvaaa  30. 3. 2018 18:18
@nespiacakraska @willbebetter tak nič z toho, čo som tam spomenula není buhvico

@vreskot000 o sebe, bohužiaľ
 fotka
vreskot000  30. 3. 2018 18:21
tak to ma mrzí...
 fotka
aventine  30. 3. 2018 19:45
@demoniqangel my sme boli na tom istom liečení naraz sme zistili
A no to by aj mňa zaujímalo ako je to s alkoholom, lebo keď berieš heroín, tak si proste uvedomuješ že si v piči totálne
10 
 fotka
nespiacakraska  30. 3. 2018 19:50
Netvrdím že nie, ale ja mám bohužiaľ skusenost s benzacmi.
11 
 fotka
georg21  30. 3. 2018 19:50
Neuvažuješ o tom, že by si hovorila druhým o tom čo si prežila?
Mohla by si to robiť prostredníctvom nejakej organizácie, ktorá sa venuje pomoci ľuďom...
12 
 fotka
krvaaa  30. 3. 2018 20:19
@aventine akože. ten posledný pol rok kedy to už bolo zlé so mnou som o tom vedela, ale brala som to tak nejak s humorom? haha, zase pijem na školských hajzloch ako pred prednáškou. neviem, mňa to strašne bavilo aj keď som vedela, že je to prúser a že to neskončí dobre. A potom ku koncu to malo veľmi rýchly spád a väčšinu času som bola liehom naliata, lebo mi bolo jasné, že radovánky skončil. Veľmi to človek nevníma, kým nie sú 3 hodiny ráno, nedojde ti po troch dňoch vodka, ty nevieš či spíš alebo či si hore, ale vieš, že keď sa nebudeš sústrediť na to, či dýchaš, tak asi umrieš.
13 
 fotka
torpedo08  30. 3. 2018 20:19
@aventine podla mna to musis proste vediet aj s chlastom.. Ja som bol uz dost zle na tom s chlastom a teda stale popijam ale obmedzil som to poriadne a mozem si povedat ze nie som alkoholik ale uz som nim asi bol a nemam na nom fyzicku zavislost len si musim proste vypit aby som zvladal nezmyselny zivot nejak prezivat alebo niekedy aj zahnat taky stav zo stresu/zufalstva ze uz mi ide asi prasknut nejaka cieva a trasem sa a tak no neviem mozno vies o com hovorim
14 
 fotka
krvaaa  30. 3. 2018 20:39
@georg21 nebudem klamať, mňa veľmi baví o sebe hovoriť ale nemám pocit, že som psychicky na tom tak, aby som ja niekomu nejak kázala. Tie AA skupiny a spol. ja veľmi nemusím, aj keď sa musím priznať, že som ešte na žiadnej nebola, len z toho, čo na to liečenie chodili hodnotím. Ale zaujímavý návrh, keby som niečo vhodné našla, tak určite.
15 
 fotka
krvaaa  30. 3. 2018 20:43
@torpedo08 tam je veľmi tenká hranica medzi tým ok a neok, prejavy tej fyzickej závislosti, ten absťák čo som hore popísala, som mala dva krát v živote po niekoľko dňových ťahoch, jasné, že vtedy je telo rozbité. každá závislosť je hlavne o tej psychike ale, a to, že si už "musíš" dať o niečom hovorí akože no judging, tiež mám aspirácie nejak z tohto vykorčuľovať do normálneho pitia, ale tak neviem no.
16 
 fotka
torpedo08  30. 3. 2018 21:04
Tak po niekolko dnovom zatahu uz je jasne ze pride abstak a tras a vsetko mozne jasne ze je tenka hranica no ked vydrzim napriklad 4-5 dni bez kvapky alkoholu tak fyzicky zavisly asi nie som a tak ano vsetko je o psychike a ked ju nemas v poriadku tak hladas nieco co ti ju pozmeni na chvilu a dufas ze ti bude lepsie a proste je to komplikovane vsetko aj vzdy bude ale povedzme si uprimne je to aj o chuti a o atmosfere ktoru to niekedy len sprijemni a je vsetko ok a tak no ale prepac toto by som ti asi nemal pisat... no kazdopadne drzim palce aby si do toho nespadla znova... Skus zacat fungovat bez toho pustit sa do niecoho co ta bude bavit si mlada, pekna a urcite aj sikovna v niecom tak mas predpoklady na to aby si to dokazala je blbe ze take nieco ti radi neschopak absolutny ale je to proste tak
19 
 fotka
drink  31. 3. 2018 16:46
preco sa tolko peknych bab dava na taketo picoviny, skoda je ta
20 
 fotka
krvaaa  31. 3. 2018 16:55
@drink keby to, že som pekná rozhodovalo o veciach, čo sa mi deju v živote, to by bolo hej. Bohužiaľ, nič sa nemení mojim fyzickým vzhľadom, ani mojou inteligenčnou úrovňou.
21 
 fotka
drink  31. 3. 2018 16:57
skoda, tou inteligencnou urovnou by sa malo
ale pekna si fest no
22 
 fotka
antifunebracka  12. 10. 2018 16:11
Čo kebych ťa pozval na niečo tvrdé... napr. môjho vtáka? :S
Napíš svoj komentár